Google+
122 896 Sikeres foglalás!

Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Ginec Medical

Orvosaink szakterületenként

Sajnos ebbe a rendelőbe jelenleg nem tudunk Neked időpontot biztosítani, de több kiváló orvosunk rendel a közelben, válogass közülük!
További orvosok a kerületben >>>

Információk a rendelőről

A rendelő legfőbb célja, a magasszintű betegellátáson túl, egy új szemlélet meghonosítása, ahol a páciens nem csak „egy beteg”, ahol a gyógyítás több mint a recept felírása. Szeretném, ha a hozzánk betérők minden kérdésükre választ kapnának, ha nem csak gyógyult...

Tovább olvasom >
A

Ginec Medical

1015 Budapest, I. kerület, Csónak utca 9.

Részletes adatok

Bemutatkozás

A rendelő legfőbb célja, a magasszintű betegellátáson túl, egy új szemlélet meghonosítása, ahol a páciens nem csak „egy beteg”, ahol a gyógyítás több mint a recept felírása. Szeretném, ha a hozzánk betérők minden kérdésükre választ kapnának, ha nem csak gyógyultan, de elégedetten is távoznának. 

              Szeretném a rendelő kapuit tágra nyitni, hogy szorongás és félelem nélkül mindenki bejöhessen, akinek csak szüksége van rá. Azok is, akik koruknál fogva még sohasem jártak nőgyógyászati vizsgálaton és tartanak tőle, azok is, akik nyelvi nehézségek, vagy neveltetési szokásaik miatt nem szívesen beszélnek problémáikról, de azok is, akik a kor előrehaladtával már megbékéltek olyan elváltozásokkal, amelyeken segítni lehetne.

             Ez a rendelő akkor is várja, ha csak egy kérdése van, ha bizonytalan tüneteiben, ha szeretne eligazodni a hirdetések és reklámok forgatagában. Ide elhozhatja kedvesét is, hogy a közös problémákat együtt beszéljük meg.      
A felvilágosítás és tájékoztatás a rendelő egyik legfontosabb feladata.

Parkoló

Van, utcán.

Nyitvatartás

Előjegyzés szerint!

Vélemények

6 értékelés

„Kiváló felszereltség, kiváló ellátás!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig