1 581 378 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Ginec Medical

Ginec Medical

1015 Budapest, I. kerület,
Csónak utca 9.
Információk a rendelőről

A rendelő legfőbb célja, a magasszintű betegellátáson túl, egy új szemlélet meghonosítása, ahol a páciens nem csak „egy beteg”, ahol a gyógyítás több mint a recept felírása. Szeretném, ha a hozzánk betérők minden kérdésükre választ kapnának, ha nem csak gyógyultan, de elégedetten is távoznának.                Szeretném...

Tovább olvasom
Ginec Medical

Ginec Medical

Információk a rendelőről

A rendelő legfőbb célja, a magasszintű betegellátáson túl, egy új szemlélet meghonosítása, ahol a páciens nem csak „egy beteg”, ahol a gyógyítás több mint a recept felírása. Szeretném, ha a hozzánk betérők minden kérdésükre választ kapnának, ha nem csak g...
Tovább olvasom
1015 Budapest, I. kerület, Csónak utca 9.

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A rendelő legfőbb célja, a magasszintű betegellátáson túl, egy új szemlélet meghonosítása, ahol a páciens nem csak „egy beteg”, ahol a gyógyítás több mint a recept felírása. Szeretném, ha a hozzánk betérők minden kérdésükre választ kapnának, ha nem csak gyógyultan, de elégedetten is távoznának. 

              Szeretném a rendelő kapuit tágra nyitni, hogy szorongás és félelem nélkül mindenki bejöhessen, akinek csak szüksége van rá. Azok is, akik koruknál fogva még sohasem jártak nőgyógyászati vizsgálaton és tartanak tőle, azok is, akik nyelvi nehézségek, vagy neveltetési szokásaik miatt nem szívesen beszélnek problémáikról, de azok is, akik a kor előrehaladtával már megbékéltek olyan elváltozásokkal, amelyeken segítni lehetne.

             Ez a rendelő akkor is várja, ha csak egy kérdése van, ha bizonytalan tüneteiben, ha szeretne eligazodni a hirdetések és reklámok forgatagában. Ide elhozhatja kedvesét is, hogy a közös problémákat együtt beszéljük meg.      
A felvilágosítás és tájékoztatás a rendelő egyik legfontosabb feladata.

Parkolás

Van, utcán.

Nyitva tartás

Előjegyzés szerint!

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
50 %
4 csillag
50 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 5
Tisztasága 5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 5
Megközelíthetősége 4.5
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése