825 969 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Gondosorvos Medical Center

Gondosorvos Medical Center

Gondosorvos Medical Center

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Új szolgáltatás:  távkonzultáció !   A kialakult  járványügyi helyzet miatt új szolgáltatással segitem pácienseim ellátást. A személyes betegellátás során maximális bizonsággal járok el. Kedves Betegeim, A kialakult  járványügyi helyzet miatt maximá...
Tovább olvasom
1025 Budapest, II. kerület, Törökvész u. 9/a. (Vérhalom)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Új szolgáltatás:  távkonzultáció !

   

  A kialakult  járványügyi helyzet miatt új szolgáltatással segitem pácienseim ellátást.

  A személyes betegellátás során maximális bizonsággal járok el.

  Kedves Betegeim,

  A kialakult  járványügyi helyzet miatt maximális biztonsággal járok el a  betegellátás során . 

  Ahol lehet online, ha  kell személyesen  biztositom  betegeim  folyamatos  ellátását, gondozását, úgy ,hogy mindenki a legnagyobb biztonságban érezhesse magát  a jelen  körülmények között is.

   

  A Gondosorvos Medical Center ( GMC )   új ellátási   rendje szerint  a  bejelentkezés továbbra is  online felületen ( Foglaljorvost ), vagy telefonon  keresztül biztositott.

  1. Személyes vizit esetében, előszűrési rendszerrel, telefonon történt kikérdezés alapján, a járványügyi előírásoknak megfelelően. a jelenleg elérhető maximális biztonság mellett.

  A rendelőben  egyszerre csak az a beteg tartózkodik, aki éppen a vizsgálatra érkezett.Jelen körülmények között , a biztonság maximalizálása érdekében csak az orvossal találkozik, recepciós, vagy asszisztens személyzettel nem.

  1. Online rendelés/ konzultáció : abban az esetben ahol ez online is elvégezhető , e-recept irással egybekötve  Az  online  vizit azonban nem  minden esetben helyettesiti a személyes vizitet.  

  Az online vizit  előzetes bejelentkezés, időpont egyeztetés  alapján történik. Online vizithez teljeskörű  dokumentáció tartozik.

   Az online vizit dijköteles, melynek diját  az igényelt szolgáltatás előtt az alábbi számlaszámra  kérem átutalni :  1210001117576910  A Gondosorvos Medical Center egy újonnan nyíló klinika, a II. kerületben várja a gyógyukni vágyó pácienseket.
  A Klinika  Rózsakert Bevásárló központtól 5 perc séta távolságra található.

Megközelíthetőség

  Tömegközlekedéssel : - 11 es autóbusszal Vend utcai megállótól 40 m gyalog . (11 es autóbusz a Batthyány térről a 2-es metró vonal megállótól indul.) - 91 –es, 291-es autóbusszal Pusztaszeri körönd megállótól 190 m gyalog. 91-es és 291-es autóbuszok a Nyugati térről, 3 –as metróvonal megállótól indulnak .

Parkolás

  A Törökvész úton és a mellékutcáiban ingyenes. a parkolás. Fizető parkolási lehetőség a rendelőtől 350 méterre található Rózsakert Bevásárló Központban

Vélemények

32 értékelés
2020. június
A kért időpontra azonnal bejutottam egy percet sem kellett várnom.
Nem volt ilyen.
2020. június
Közvetlen, előzékeny hozzáállás.
2020. június
Kellemes környezet és hangulat.
Nem volt ilyen
2020. június
A figyelmesség, a doktornő részletes magyarázata
2020. június
2020. június
2020. június
Pontosan kezdtunk, Jarvanyugyi eloirasokat komolyan vettek es betartottak. Korszeruen felszerelt, tiszta rendelo. Konnyu parkolasi lehetoseg, kozel a bejarati kapuhoz.
Nem volt ilyen.
2020. június
Modern, tiszta rendelo.
2020. június
Gyonyoru akvarium.
2020. május
Mindig a lehető legkörültenkitôbb vizsgálat. Fantasztikus doktornő.
Nem volt ilyen. Semmi és soha.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése