883 158 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet

Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet

1096 Budapest, IX.kerület,
Haller u. 29.
Információk a rendelőről

A kórház a szív-, és érrendszeri megbetegedések kivizsgálásával és kezelésevel foglalkozik, mind a felnőtt, mind a gyermek páciensek ellátását beleértve. Az intézetben tapasztalt orvosok végzik a szívműtéteket, szívtranszplantációt. Telefonszám:1/215-21391/215-7067

Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet

Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet

Információk a rendelőről

A kórház a szív-, és érrendszeri megbetegedések kivizsgálásával és kezelésevel foglalkozik, mind a felnőtt, mind a gyermek páciensek ellátását beleértve. Az intézetben tapasztalt orvosok végzik a szívműtéteket, szívtranszplantációt. Telefonszám:1/215-213...
Tovább olvasom
1096 Budapest, IX.kerület, Haller u. 29.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület
1096 Budapest, IX.kerület, Haller u. 29.

Részletes adatok

Bemutatkozás

A kórház a szív-, és érrendszeri megbetegedések kivizsgálásával és kezelésevel foglalkozik, mind a felnőtt, mind a gyermek páciensek ellátását beleértve. Az intézetben tapasztalt orvosok végzik a szívműtéteket, szívtranszplantációt.

Telefonszám:
1/215-2139
1/215-7067

Megközelíthetőség

A Nagyvárad téri metrómegállótól mindössze pár perc sétára található, a Haller utca Üllői utca felőli oldalán.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése