1 574 568 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Gyerekmosoly Egészségközpont

Gyerekmosoly Egészségközpont

1195 Budapest, XIX. kerület,
Budapest, Hofherr Albert u 11/a.
(Kispest)
Információk a rendelőről

Önnel is előfordult már, hogy gyermeke betegségével, panaszaival kapcsolatban nem tudta, hová forduljon?A háziorvos kollégák sokéves tapasztalata segít a kórisme felállításában, de előfordulhatnak helyzetek, amikor ők is valamilyen szakterület segítségét kérik.A mai állami egészségügyben ez egyet jelent a több órá...

Tovább olvasom

Gyerekmosoly Egészségközpont

Információk a rendelőről

Önnel is előfordult már, hogy gyermeke betegségével, panaszaival kapcsolatban nem tudta, hová forduljon?A háziorvos kollégák sokéves tapasztalata segít a kórisme felállításában, de előfordulhatnak helyzetek, amikor ők is valamilyen szakterület segíts...
Tovább olvasom
1195 Budapest, XIX. kerület, Budapest, Hofherr Albert u 11/a. (Kispest)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Önnel is előfordult már, hogy gyermeke betegségével, panaszaival kapcsolatban nem tudta, hová forduljon?
A háziorvos kollégák sokéves tapasztalata segít a kórisme felállításában, de előfordulhatnak helyzetek, amikor ők is valamilyen szakterület segítségét kérik.

A mai állami egészségügyben ez egyet jelent a több órás várakozással a rendelő folyosóján, vagy előjegyzés esetén több hetes bizonytalansággal: vajon mi a baja a gyermekemnek?


Erre a problémára nyújt megoldást Önöknek a Gyerekmosoly Egészségközpont!


Szakembereink mindegyike több mint 10 éve dolgozik az ország vezető gyermekegészségügyi intézményeiben, szakterületük elismert képviselői. Tapasztalatuk, diagnosztikai és terápiás lehetőségeik biztosítékot jelentenek arra, hogy gyermeke jó kezekbe kerül, anélkül, hogy az Ön kezét elengedné.

Mottónk, amit nem csak hirdetünk, de gyakorlunk is:  A nevetés gyógyít, és mi mosolyogva gyógyítunk!

A Gyerekmosoly Egészségközpont minden hasonló egészségügyi szolgáltatástól különböző, kiemelkedik az egészségügyi privát szolgáltatók közül. Magyarországon egyedülálló kezdeményezés, hogy egy létesítményben több privát szakrendelés működik kizárólag gyermekek részére.


Barátságos környezet:
A központ kialakításánál a legfőbb szempontunk a gyerekek kényelme, szín és érzelemvilágukat figyelembe véve kialakítani a számukra legoptimálisabb környezetet, ezzel is hozzájárulva gyógyulásukhoz. Nappali szobaként alakítottuk ki a „betegváró”-t, játszósarkunkban minden megtalálható, ami otthon a gyerekek szobájában is fellelhető.


Exclusive szolgáltatás
: Magas színvonalú szakmai háttér. Mosolygós munkatársak, jó, és folyamatos kommunikáció. Szakrendeléseinken olyan tudással és szakmai tapasztalattal rendelkező orvosok fogadják kis betegeinket, akiket szakterületük elismert képviselői főorvosok, szakorvosok és a gyógyításon kívül fontosnak tartják a prevenciós felvilágosítást és az egészségmegőrzést is. Kiválasztásuknál legfontosabb szempontok: a szakmai tudás, tapasztalat, empátia készség, és természetesen a „mosolygós gyógyítás”. A felhasznált gyógyító szerekben a természetességre törekszünk, a legjobb alap-, és segédanyagokból dolgozunk.

A mosoly: „Nyugalom a megfáradtnak, napfény a csüggedőnek, világosság a szomorkodóknak, és a természet legjobb orvossága a bajok ellen.”

 

Gyerekmosoly Egészségközpont ahol mindenki mosolyog: Gyermek és Orvos egyaránt

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
50 %
3 csillag
0 %
2 csillag
50 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 3.5
Tisztasága 4.5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 3
Megközelíthetősége 2.5
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése