Google+
147 073 Sikeres foglalás!

Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Gyerekmosoly Egészségközpont

Orvosaink szakterületenként

Sajnos ebbe a rendelőbe jelenleg nem tudunk Neked időpontot biztosítani, de több kiváló orvosunk rendel a közelben, válogass közülük!
További orvosok a kerületben >>>

Információk a rendelőről

Önnel is előfordult már, hogy gyermeke betegségével, panaszaival kapcsolatban nem tudta, hová forduljon?A háziorvos kollégák sokéves tapasztalata segít a kórisme felállításában, de előfordulhatnak helyzetek, amikor ők is valamilyen szakte...

Tovább olvasom >
A

Gyerekmosoly Egészségközpont

1195 Budapest, XIX. kerület, Budapest, Hofherr Albert u 11/a. (Kispest)

Részletes adatok

Bemutatkozás

Önnel is előfordult már, hogy gyermeke betegségével, panaszaival kapcsolatban nem tudta, hová forduljon?
A háziorvos kollégák sokéves tapasztalata segít a kórisme felállításában, de előfordulhatnak helyzetek, amikor ők is valamilyen szakterület segítségét kérik.

A mai állami egészségügyben ez egyet jelent a több órás várakozással a rendelő folyosóján, vagy előjegyzés esetén több hetes bizonytalansággal: vajon mi a baja a gyermekemnek?


Erre a problémára nyújt megoldást Önöknek a Gyerekmosoly Egészségközpont!


Szakembereink mindegyike több mint 10 éve dolgozik az ország vezető gyermekegészségügyi intézményeiben, szakterületük elismert képviselői. Tapasztalatuk, diagnosztikai és terápiás lehetőségeik biztosítékot jelentenek arra, hogy gyermeke jó kezekbe kerül, anélkül, hogy az Ön kezét elengedné.

Mottónk, amit nem csak hirdetünk, de gyakorlunk is:  A nevetés gyógyít, és mi mosolyogva gyógyítunk!

A Gyerekmosoly Egészségközpont minden hasonló egészségügyi szolgáltatástól különböző, kiemelkedik az egészségügyi privát szolgáltatók közül. Magyarországon egyedülálló kezdeményezés, hogy egy létesítményben több privát szakrendelés működik kizárólag gyermekek részére.


Barátságos környezet:
A központ kialakításánál a legfőbb szempontunk a gyerekek kényelme, szín és érzelemvilágukat figyelembe véve kialakítani a számukra legoptimálisabb környezetet, ezzel is hozzájárulva gyógyulásukhoz. Nappali szobaként alakítottuk ki a „betegváró”-t, játszósarkunkban minden megtalálható, ami otthon a gyerekek szobájában is fellelhető.


Exclusive szolgáltatás
: Magas színvonalú szakmai háttér. Mosolygós munkatársak, jó, és folyamatos kommunikáció. Szakrendeléseinken olyan tudással és szakmai tapasztalattal rendelkező orvosok fogadják kis betegeinket, akiket szakterületük elismert képviselői főorvosok, szakorvosok és a gyógyításon kívül fontosnak tartják a prevenciós felvilágosítást és az egészségmegőrzést is. Kiválasztásuknál legfontosabb szempontok: a szakmai tudás, tapasztalat, empátia készség, és természetesen a „mosolygós gyógyítás”. A felhasznált gyógyító szerekben a természetességre törekszünk, a legjobb alap-, és segédanyagokból dolgozunk.

A mosoly: „Nyugalom a megfáradtnak, napfény a csüggedőnek, világosság a szomorkodóknak, és a természet legjobb orvossága a bajok ellen.”

 

Gyerekmosoly Egészségközpont ahol mindenki mosolyog: Gyermek és Orvos egyaránt

Vélemények

2 értékelés

Értékelések

(nem regisztrált felhasználó),
,
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig