765 783 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Muzsnai Ágota - Gyermek endokrinológus

Dr. Muzsnai Ágota

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Muzsnai Ágota endokrinológus magánrendelése. Az endokrinológia a belső elválasztású mirigyek (agyalapi mirigy, pajzsmirigy, mellékpajzsmirigyek, mellékvesék, petefészkek, herék, ill. részben a hasnyálmirigy) önálló és szabályozott működését vizsgá...

Tanulmányok

  • 1994 Endokrinológia szakvizsga
  • 1988 Csecsemő-gyermekgyógyászat szakvizsga
  • 1983 Semmelweis Orvostudományi Egyetem - általános o...

Tovább olvasom
Panoráma Medical Center
1025 Budapest, II. kerület, Páfrány út 23/b. (Hűvösvölgy)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, II. kerület, Páfrány út 23/b.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Muzsnai Ágota endokrinológus magánrendelése.

Az endokrinológia a belső elválasztású mirigyek (agyalapi mirigy, pajzsmirigy, mellékpajzsmirigyek, mellékvesék, petefészkek, herék, ill. részben a hasnyálmirigy) önálló és szabályozott működését vizsgálja. Gyermekek esetében ez érinti a növekedést, serdülést, a nemi jellegek megjelenését, a test arányait és összetételét. Kiegyensúlyozott esetben a testi fejlődés folyamatos, az életszakaszoknak (csecsemőkor, gyermekkor, tinikor) megfelelő lépésekben történik.

A szakrendelésen meghallgatva a panaszt rákérdezünk a korábbi lényeges betegségekre, műtétre és a gyermek fejlődésének mérföldköveire. A szülői beszélgetés után következik a gyermek részvétele a vizsgálatban: Lemérjük a testmagasságát, testsúlyát, felmérjük a teljes külső megjelenését (ruha nélkül). A vizit lényeges eleme az adatok elhelyezése a normális fejlődésű fiúk-lányok táblázatán, növekedési görbéjén. A hormonrendszer működéséről kialakuló képhez figyelembe vesszük a meglévő laborleletet, szükség esetén kiegészítő vizsgálatról (rtg, ultrahang, vérvétel) döntünk.

A konzultáció az eredmény megbeszélésével, javaslattétellel zárul.

Tanulmányok

  • 1994 Endokrinológia szakvizsga
  • 1988 Csecsemő-gyermekgyógyászat szakvizsga
  • 1983 Semmelweis Orvostudományi Egyetem - általános orvos

Vélemények

3 értékelés
2018. július
2018. június
Mindennel meg voltam elégedve, mert részletes felvilágosítást kaptam a vizsgálat eredményeiről
2018. március
A doktornő a vitt leleteimről az adatokat átmásolta a saját rendszerükbe. A magas ATPO miatt javasa emelni a Thyroxyn adagot. Nem javasolt más vizsgálatot. Nem adott javaslatot az étrend módosítására. Nem tudott javasolni gyógyteákat a kezelés támogatására. Még a speciális jóga gyakorlatokról kédeztem, de erről sem tudtam vele egyeztetni. Egy mondata volt, ami hasznos: az aktív élettel emelni kell a thyroxyn adagot. Mindezért 37.000 Ft ot kért. A honlapon a konzultáció 21.000 ft, a kért összeg a gyerek endokrinológiai vizsgálat díja...
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése