2 376 252 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Jámbor Dániel - Gyermek fül-orr-gégész, Fül-orr-gégész

Dr. Jámbor Dániel

5.00 | 1 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Jámbor Dániel fül-orr-gégész szakorvos magánrendelése. 2014-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetemen, majd az ország egyik legelismertebb, a szegedi Fül-orr-gégészeti klinikájának képzését elvégezve lettem szakorvos. 2018 óta a Magyar Honvédség Eg...

Tovább olvasom
Dr. Jámbor Dániel - Gyermek fül-orr-gégész, Fül-orr-gégész

Dr. Jámbor Dániel

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Jámbor Dániel fül-orr-gégész szakorvos magánrendelése. 2014-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetemen, majd az ország egyik legelismertebb, a szegedi Fül-orr-gégészeti klinikájának képzését elvégezve lettem szakorvos. 2018 óta a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban dolgozom főállásban. Már az egyetemi évek ala...

Tovább olvasom
TritonLife - Medikids Gyermekorvosi Központ
1146 Budapest, XIV. kerület, Thököly út 137. (Kiszugló)
TritonLife Medical Center Genium
1146 Budapest, XIV. kerület, Thököly út 137. (Kiszugló)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Jámbor Dániel fül-orr-gégész szakorvos magánrendelése.

2014-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetemen, majd az ország egyik legelismertebb, a szegedi Fül-orr-gégészeti klinikájának képzését elvégezve lettem szakorvos. 2018 óta a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban dolgozom főállásban.

Már az egyetemi évek alatt is fontosnak tartottam, hogy minél szélesebb rálátásom legyen a betegségekre, és ne csak a szűk szakmai spektrumot lássam, így több alkalommal voltam külföldön szakmai gyakorlatokon. Képződtem egy berlini gyermek szakrendelőben, a Heildebergi egyetem sebészeti klinikáján is. Szakdolgozatomat a belső fül implantátumok programozásáról írtam, ami nem csak érdekes, de lehetőséget ad az egyébként siketen született gyermekeknek, hogy visszanyerjék hallásukat és ezzel be tudjanak illeszkedni a hallók társadalmába. Továbbá társszerző voltam egy küldöldi lapban megjelent cikkben, ami az agyalapi mirigy daganatoknak orron keresztül történő minimál invazív műtéti eljárásáról szólt.

Szakmai elhivatottságomban kiemelkedő helyet foglal el a sebészet. Szeretem a betegségeket nem pusztán kezelni, hanem meggyógyítani.

Ebbe beletartoznak az általunk leggyakrabban végzett orrmandula eltávolítás (adenotomia), szájpadi mandula kivétel (tonsillectomia), orrlégzési panaszok, orrdugulás miatt végzett orrsövény műtétek (septoplastica) és orrkagyló kezelések (rádiófrekvencia vagy plasmakes), Grommet beültetések, fülkürt tágítások, de fejlődési rendellenességek is mint nyaki cysták, horkolás gátló műtétek (garat plasztika).

Érdeklődési területem a fej-nyak onkológia, daganatos betegek szűrése, gondozása illetve műtéti rehabilitációja. Előbbi kettőhöz különösen nagy segítség a TritonLife Róbert Magánkórház és egészségközpontok modern eszközparkja. Jelenleg is részt veszek egy bevezetés előtt álló biológiai kezelés klinikai kutatásában (pembrolizumab).

Másod szakvizsgaként a plasztikai sebészetet kezdtem el, ami különösen fontos az arcon végzett beavatkozások esetén. Tisztában vagyok vele, hogy a gyógyulásnak olykor része a fájdalom, így különösen nyitott vagyok az új , modernebb, kíméletesebb eljárásokra. Új eljárásokban szerzett eredményeink meggyőzőek.

Specializáció

 • Grommet beültetések
 • Fülkürt tágítás
 • Garat plasztika
 • Tonsillectomia
 • Fej-nyak onkológia,
 • Daganatos betegek szűrése, gondozása illetve műtéti rehabilitációja

Kórházi háttér

 • Magyar Honvédség Egészségügyi Központ

Tanulmányok

 • 2020 Fül-orr-gégegyógyászat szakvizsga
 • 2014 Szegedi Tudományegyetem ÁOK

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése