1 992 954 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Bemutatkozás

A videós- komplex ( szakorvos+dietetikus) konzultációink augusztus 9-ig a régi árainkon kerülnek kiszámlázásra: 20500 Ft, a kontroll 6 héten belül 16000 Ft. 2021. augusztus 9-e utáni foglalás esetén a "foglaljorvost ártáblázatában" feltüntetett árak l...

Tovább olvasom
Dr. Tamás Katalin - Gyermek-gasztroenterológus, Gyermekgyógyász, Gyermek allergológus

Dr. Tamás Katalin

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

A videós- komplex ( szakorvos+dietetikus) konzultációink augusztus 9-ig a régi árainkon kerülnek kiszámlázásra: 20500 Ft, a kontroll 6 héten belül 16000 Ft. 2021. augusztus 9-e utáni foglalás esetén a "foglaljorvost ártáblázatában" feltüntetett árak lesznek érvényesek! 2021. Július 23-tól augusztus 1-ig történő fogla...

Tovább olvasom
Medhelp4Kids - Személyes gyermek gasztroenterológiai magánrendelés
1124 Budapest, XII. kerület, Levendula utca 9. (Orbánhegy)
Medhelp4kids - Online gyermek gasztroenterológiai magánrendelés
Budapest, XII. kerület, Online konzultáció

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A videós- komplex ( szakorvos+dietetikus) konzultációink augusztus 9-ig a régi árainkon kerülnek kiszámlázásra:  20500 Ft, a kontroll 6 héten belül 16000 Ft.

2021. augusztus 9-e utáni foglalás esetén a "foglaljorvost ártáblázatában" feltüntetett árak lesznek érvényesek!

2021. Július 23-tól augusztus 1-ig történő foglalását legkésőbb augusztus 2-án fogja praxis koordinátorunk visszaigazolni. Emailben ekkor küldjük majd a teendőkkel kapcsolatos részletes információkat! Köszönjük szépen a bizalmát és türelmét!

Dr. Tamás Katalin gyermek gasztroenterológus, allergológus magánrendelése. Rendelésünkön egyedülállóan orvos és dietetikus együtt rendel!

Mottónk: "Örömmel gyógyítani"!

A megbeszéléseinket   továbbra is főként videos-szolgáltatás (Telehelpy) keretében végezzük. Kérjük ezzel kapcsolatban keresse fel honlapunkat is.  

https://medhelp4kids.com/telehelpy-program/

Személyes konzultációra 2021. augusztusától lesz majd lehetőség. Az online és személyes konzultáció ötvözése az utánkövetés során konfortossá teszi a naprakész kapcsolattartásunkat.

Feltételeink adottak a gyermekgyógyászat gasztroenterológiai-allergológiai határterületi kérdéseinek professzionális ellátására a kétszakmás rendelésen.

A harmincperces megbeszélés során a megbeszélés kiterjed a gyermekgyógyászati szempontokon túl az azonnali dietetikai ellátásra is. Nincs szükség emiatt egy külön rendelési időpont egyeztetésére vagy további költségre. A szakorvosi konzultáció alapján azonnal dietetikai tanácsokkal látjuk el a családokat,visszajelzési lehetőséggel.

Csapatunk több éve foglalkozik gyermek gasztroenterológia-allergológia határterületeivel. Ennek keretében feladatunk a konzultációra érkező betegek gyomor-bélrendszeri illetve allergiára utaló panaszainak véleményezése. A kivizsgálás megtervezése és megszervezése a gyors és pontos diagnózis felállításának érdekében. 

Témáink: táplálékallergia gyanuja az újszülöttkortól, véres széklet, hasmenések, hasfájás, haspuffadás, kiütések, általános allergiás tünetek, savas visszaáramlás ...vagyis a gyermek gasztroenterológiai és allergológia témaköre.

Kiemelt időszak az anyatejes táplálás mellett a hozzátáplálás megkezdése. Ennek megfelelő időzítése, üteme az egészséges csecsemők számára is. A helyes szokások kialakításában az összetételen kívül a praktikák bemutatása, betanítása kedves dietetikusi feladat.

Szolgáltatásunk során kiemelten figyelünk a személyre szabott ellátásra, nem alkalmazunk sablonokat, sémákat. A szakmai evidenciák mellett nem közömbös számunkra betegeink biztonságérzete, mindig számíthatnak az”elérhetőségünkre”.

Szeretnénk megköszönni a visszajelzéseiket, hogy  sokan Önök közül második gyermekükkel is bizalommal fordulnak hozzánk, szívesen küldik ismerőseiket.

Igazán megtisztelő, igyekszünk a munkánkat töretlen lelkesedéssel folytatni tovább.

Kiemelten felhívjuk a figyelmet a személyes megjelenéssel kapcsolatos elővigyázatosságra!! Fontos, hogy a beteg és családja hőemelkedés, láz és tünetmentes legyen. Ne tapasztaljanak heveny léguti-, bélrendszeri- és bőrtüneteket magukon. A jelentkezést megelőzően ismert vagy feltételezett koronavírus fertőzött kontaktusuk ne legyen. Vigyázzunk egymásra!!

A vizsgálaton a beteg és egyik szülője vehet részt, mi biztosítjuk a távolságtartás körülményeit betegeinknek. A kísérő illetve a 6 év feletti gyermekek számára  szájmaszk viselése szükséges!!

Specializáció

 • Gyermek gasztroenterológia
 • Allergológia - Táplálékallergia
 • Csecsemő- és gyermekgyógyászat

Kórházi háttér

 • A rendelőnkben nincsen várakozási idő, más beteggel, családdal nem találkoznak pácienseink. Alternáló személyes és online rendelést szervezünk, a személyes találkozót online követi majd, így lehetetlen a betegek torlódása.
 • A megközelíthetőség autóval vagy közösségi közlekedéssel zavartalan ( 105-ös, 102-es autóbuszok ). 10 perces séta az 59-es villamostól és a 112-es busztól a Hegyvidéki Önkormányzat megállójától.
 • Parkolás a Levendula utcában fizetős övezetbe esik ( 3122). A főútvonalon ingyenes.
 • ***
 • Együttműködünk több magán és finanszírozott gyermekintézménnyel.
 • Magán laboratóriumi vizsgálati kéréseinket elsődlegesen az Istenhegyi Géndiagnosztika munkatársainak segítségével végezzük, akik biztosítják a szakembereket a gyermekek szakszerű vérvételéhez, illetve lehetővé teszik számunkra, hogy ismételt szúrás nélkül utólag is kérhessünk vizsgálatokat.
 • A két intézmény 2 perc távolságra van egymástól. Közösségi közlekedéssel 3 buszmegálló a távolság.

Tanulmányok

 • 2005 - Allergológia és klinikai immunológia szakvizsga
 • 2000 - Gasztroenterológia szakvizsga
 • 1997 - Csecsemő-gyermekgyógyászat szakvizsga
 • 1991 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem - általános orvosi diploma

Tagságok

 • Magyar Gyermekorvosok Társasága
 • Gyermek Gasztroenterológiai Társaság
 • Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság
 • European Academy of Allergy and Clinical Immunology
 • Házi Gyermekorvosok Egyesülete

Vélemények

4.88 az 5-ből
562 értékelés alapján
5 csillag
90 %
4 csillag
10 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.89
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.84
Megfelelő volt az ellátásod? 4.83

Részletes vélemények

Kitti
2022. január
A vizsgálat során minden teljeskörű és részletes volt. A Doktornő illetve asszisztense is rendkívül segítőkészek voltak, minden kérdésemre választ adtak és hasznos tanácsokkal láttak el mit-hogyan csináljak. Nagyon megnyugtató, hogy végre van útmutatásom mit hogyan csináljak, hogy a kislányomnak jobb legyen. Maximálisan ajánlom a Doktornőt!
-
Roland
2022. január
Pontos volt az orvos és nagyon segítőkész. Semmi rosszat nem lehet mondani se róla se a rendelésről.
-
Linda
2021. november
A doktornő nagyon aranyos a gyerekekkel, ez rögtön megnyugtatott. Nagyon alapos, kedves, mindent érthetően elmagyarázott. Biztonságban érzem nála magunkat!
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. október
Alapos, kedves doktornő.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. szeptember
A teljes konzultáció kellemes volt.
Nem volt kellemetlen tapasztalatom.
Kata
2021. szeptember
Odafigyelés, minden eddigi lelet részletes megismerése, kezelési terv felállítása és részletes átbeszélése, gyermekközpontú légkör
nem volt ilyen
Gabriella
2021. szeptember
Figyelmes, kedves, segítőkész Doktornő. Sok hasznos tanáccsal látott el. Minden kérdésre választ adott. Érthetően elmagyarázott mindent.
Nem volt
Éda
2021. augusztus
professzionális, kedves
-
Éda
2021. június
Nagyon jó szakember, csak ajánlani tudom!
-
Emőke
2021. május
Az orvos előre készült az általam elküldött leletek alapján, és maximálisan személyre szabott volt. Tökéletes orvos-beteg kommunikáció jellemezte.
nem volt
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése