4 239 015 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Bemutatkozás

Dr. Tamás Katalin gyermek gasztroenterológus, allergológus magánrendelése. Rendelésünkön egyedülállóan orvos és dietetikus együtt rendel! Mottónk: "Örömmel gyógyítani"! Az online és személyes konzultáció ötvözése az utánkövetés során konfortossá teszi...

Tovább olvasom
Dr. Tamás Katalin - Gyermek-gasztroenterológus, Gyermekgyógyász, Gyermek allergológus

Dr. Tamás Katalin

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Tamás Katalin gyermek gasztroenterológus, allergológus magánrendelése. Rendelésünkön egyedülállóan orvos és dietetikus együtt rendel! Mottónk: "Örömmel gyógyítani"! Az online és személyes konzultáció ötvözése az utánkövetés során konfortossá teszi a naprakész kapcsolattartásunkat. Feltételeink adottak a gyermekgy...

Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Tamás Katalin gyermek gasztroenterológus, allergológus magánrendelése. Rendelésünkön egyedülállóan orvos és dietetikus együtt rendel!

Mottónk: "Örömmel gyógyítani"!
Az online és személyes konzultáció ötvözése az utánkövetés során konfortossá teszi a naprakész kapcsolattartásunkat.

Feltételeink adottak a gyermekgyógyászat gasztroenterológiai-allergológiai határterületi kérdéseinek professzionális ellátására a kétszakmás rendelésen.

A harmincperces megbeszélés során a megbeszélés kiterjed a gyermekgyógyászati szempontokon túl az azonnali dietetikai ellátásra is. Nincs szükség emiatt egy külön rendelési időpont egyeztetésére vagy további költségre. A szakorvosi konzultáció alapján azonnal dietetikai tanácsokkal látjuk el a családokat,visszajelzési lehetőséggel.

Csapatunk több éve foglalkozik gyermek gasztroenterológia-allergológia határterületeivel. Ennek keretében feladatunk a konzultációra érkező betegek gyomor-bélrendszeri illetve allergiára utaló panaszainak véleményezése. A kivizsgálás megtervezése és megszervezése a gyors és pontos diagnózis felállításának érdekében. 

Témáink: táplálékallergia gyanuja az újszülöttkortól, véres széklet, hasmenések, hasfájás, haspuffadás, kiütések, általános allergiás tünetek, savas visszaáramlás ... vagyis a gyermek gasztroenterológiai és allergológia témaköre.

Kiemelt időszak az anyatejes táplálás mellett a hozzátáplálás megkezdése. Ennek megfelelő időzítése, üteme az egészséges csecsemők számára is. A helyes szokások kialakításában az összetételen kívül a praktikák bemutatása, betanítása kedves dietetikusi feladat.

Szolgáltatásunk során kiemelten figyelünk a személyre szabott ellátásra, nem alkalmazunk sablonokat, sémákat. A szakmai evidenciák mellett nem közömbös számunkra betegeink biztonságérzete, mindig számíthatnak az”elérhetőségünkre”.

Szeretnénk megköszönni a visszajelzéseiket, hogy  sokan Önök közül második gyermekükkel is bizalommal fordulnak hozzánk, szívesen küldik ismerőseiket.

Igazán megtisztelő, igyekszünk a munkánkat töretlen lelkesedéssel folytatni tovább.

Kiemelten felhívjuk a figyelmet a személyes megjelenéssel kapcsolatos elővigyázatosságra!! Fontos, hogy a beteg és családja hőemelkedés, láz és tünetmentes legyen. Ne tapasztaljanak heveny léguti-, bélrendszeri- és bőrtüneteket magukon. A jelentkezést megelőzően ismert vagy feltételezett koronavírus fertőzött kontaktusuk ne legyen. Vigyázzunk egymásra!!

A rendelőben biztosítjuk a távolságtartás körülményeit betegeink számára. A kísérő illetve a 6 év feletti gyermekek számára  szájmaszk viselése szükséges!!

Specializáció

 • Gyermek gasztroenterológia
 • Allergológia - Táplálékallergia
 • Csecsemő- és gyermekgyógyászat

Tanulmányok

 • 2005 - Allergológia és klinikai immunológia szakvizsga
 • 2000 - Gasztroenterológia szakvizsga
 • 1997 - Csecsemő-gyermekgyógyászat szakvizsga
 • 1991 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem - általános orvosi diploma

Tagságok

 • Magyar Gyermekorvosok Társasága
 • Gyermek Gasztroenterológiai Társaság
 • Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság
 • European Academy of Allergy and Clinical Immunology
 • Házi Gyermekorvosok Egyesülete

Dr. Tamás Katalin vélemények

4.88 az 5-ből
664 értékelés alapján
5 csillag
90 %
4 csillag
9 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.89
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.84
Megfelelő volt az ellátásod? 4.84

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2021. április
Oline konzultáción vettünk részt, A doktornő nagyon segítőkész volt és türlemes velünk, minden kérdésenkrünkre választ kaptunk! A beszélgetés nagyon kellemes hangulatban telt, amiben jók voltunk megerősítést kaptunk, ahol gyengeségeinkre derült fény ott pedig tanácsot kaptunk, mit tudunk még javítani. Nagyon szépen köszöönjük a sok segítséget!
Nem volt kelemetlen tapasztalatom!

(nem ellenőrzött értékelés)
2022. június
A Doktornő és csapata kislányom 3 hónapos korától segített nekünk tejfehérje allergiájának kikezelésében, miután több helyen próbálkoztam sikertelenül. A kislányom 1 év után sikeresen kinőtte az allergiát. Köszönöm az iránymutatást, és hogy mindig együtt gondolkoztak velem.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. január
A Doktornő igazán lelkiismeretes, valóban odafigyel a panaszokra, részletes megoldási javaslatokat ad, és megnyugtató az utánkövetés lehetősége.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. január
Figyelmes, türelmes, doktornő. Részletes, írásos tájékoztatás, profi háttér.
Nem volt kellemetlen tapasztalatom mindennel meg voltam elégedve.

(ellenőrzött értékelés)
2023. január
A doktornő és az asszisztense. Mindent megtesznek, hogy felmérjék a helyzetet. Azért dolgoznak, hogy a betegek gyógyultak legyenek
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. november
Az eddigi szakorvosi véleményektől elvonatkoztatva egy reményteljesebb útra világitott rá. Örülönk, hogy rátaláltunk a Doktornőre. Néhány hónap elteltével, mára már több falat is ledöntöttünk. Köszönjük!
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. március
A profi, szakmai hozzáállás, ahogyan mindent elmagyarázott a doktornő érthetően és minden problémánkat végighallgatta és reagált rá.
Nem volt semmi negatív tapasztalatunk a doktornővel.

(ellenőrzött értékelés)
2022. február
Kedves volt a dietetikus, alaposan ki lett kèrdezve a kórtörtènet, elèg idő àllt rendelkezèsre.
A doktornő kèrdezte ugyan, hogy mi a panasz, de sokszor belèm fojtotta a szót, nem igazàn figyelt a vàlaszokra. Nem tudtam meg többet a betegsèggel kapcsolatban, nekem ez a tanàcsadàs semmi pluszt nem adott.

(ellenőrzött értékelés)
2022. január
A vizsgálat során minden teljeskörű és részletes volt. A Doktornő illetve asszisztense is rendkívül segítőkészek voltak, minden kérdésemre választ adtak és hasznos tanácsokkal láttak el mit-hogyan csináljak. Nagyon megnyugtató, hogy végre van útmutatásom mit hogyan csináljak, hogy a kislányomnak jobb legyen. Maximálisan ajánlom a Doktornőt!
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. szeptember
Rendkívül alapos a doktornő. Minden apró részletre figyelt, rákérdezett. Nagyon kedves! A gyerek is azt mondta, hogy ilyen kedves orvossal még soha nem találkozott.
-