3 573 579 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Altorjai Péter - Gyermekgyógyász

Dr. Altorjai Péter

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Altorjai Péter csecsemő-gyermekgyógyász szakorvos magánrendelése. Gyerekkorom óta orvos szerettem volna lenni, a gimnázium vége felé pedig már azt is tudtam, hogy a gyermekek gyógyítása lesz az, amivel a leginkább szeretnék foglalkozni. Az egyetem...

Tovább olvasom
Dr. Altorjai Péter - Gyermekgyógyász

Dr. Altorjai Péter

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Altorjai Péter csecsemő-gyermekgyógyász szakorvos magánrendelése. Gyerekkorom óta orvos szerettem volna lenni, a gimnázium vége felé pedig már azt is tudtam, hogy a gyermekek gyógyítása lesz az, amivel a leginkább szeretnék foglalkozni. Az egyetemi évek alatt többek között újszülött intenzív osztályon dolgoztam áp...

Tovább olvasom
Emineo Magánkórház
1016 Budapest, I. kerület, Hegyalja út 7-13. (Tabán)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Altorjai Péter csecsemő-gyermekgyógyász szakorvos magánrendelése.

Gyerekkorom óta orvos szerettem volna lenni, a gimnázium vége felé pedig már azt is tudtam, hogy a gyermekek gyógyítása lesz az, amivel a leginkább szeretnék foglalkozni. Az egyetemi évek alatt többek között újszülött intenzív osztályon dolgoztam ápolóként, majd a Fővárosi Önkormányzat Madarász utcai Gyermekkórházában voltam szakorvosjelölt a csecsemő- és gyermekgyógyászati szakvizsgám megszerzéséig. Ezt követően hosszabb ideig Csepelen dolgoztam házi gyermekorvosként, egy 1300 fős gyermekpraxis ellátásért voltam 2022. szeptemberéig felelős. 2015-től a Heim Pál Gyermekkórház – jelenleg már Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet – Sürgősségi Osztályán dolgoztam részállásban, most szeptembertől pedig már főállásban veszek részt az osztály munkájában.

2009-ben, majd 2021-ben sikeres, európai minősítést adó gyermekgyógyászati emelt színtű újraélesztési tanfolyamot (EPLS, majd EPALS) végeztem el, megtiszteltetésre az instruktorképzésbe is bekerülhettem. 2010-től aktívan vettem részt szakmai, szakmapolitikai szervezetek (Házi Gyermekorvosok Országos Egyesülete, Magyar Gyermekorvosok Társasága, Európai Gyermekgyógyászati Alapellátó Szervezetek Konföderációja, valamint az Európai Gyermekgyógyászati Akadémia), európai uniós hazai (pl.: Koragyermekkori projekt) és nemzetközi projektek, munkacsoportos megbeszélések munkájában, szerveztem és adtam elő több konferencián mind hazai, mind nemzetközi porondon.

A súlyos állapotú kisbetegek akut ellátásán kívül a gyermekgyógyászatban igen sokszor nehéz feladatot jelentő elkülönítő diagnosztika az, ami a leginkább foglalkoztat: mindig megpróbálva a gyermekek és szüleik felé türelemmel, a kérdéses egészségügyi probléma iránt pedig szakmai alázattal fordulni.

Három fiúgyermeken edzett édesapaként megélve a jelenkor kihívásait, nagy hangsúlyt fektetek a közvetlen, de tartalmas, hatásos kommunikációra.

Specializáció

  • Általános csecsemő- és gyermekgyógyászati szakorvosi vizsgálat
  • Általános csecsemő- és gyermekgyógyászati kontroll vizsgálat

Kórházi háttér

  • Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet

Tanulmányok

  • 2006 Csecsemő-gyermekgyógyászat szakvizsga
  • 2000 Semmelweis Egyetem, általános orvos

Dr. Altorjai Péter vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -