2 383 566 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Bakó Krisztina -

Dr. Bakó Krisztina

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A gyermekgyógyászat egy különleges odafigyelést és hozzáállást igénylő szakterülete az orvoslásnak, hiszen a kisebb és nagyobb gyermekek esetében egyaránt fontos, hogy a pontos vizsgálat mellett komfortjukra is kiemelt figyelmet fordítsunk. A felmerült...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Bakó Krisztina -

Dr. Bakó Krisztina

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A gyermekgyógyászat egy különleges odafigyelést és hozzáállást igénylő szakterülete az orvoslásnak, hiszen a kisebb és nagyobb gyermekek esetében egyaránt fontos, hogy a pontos vizsgálat mellett komfortjukra is kiemelt figyelmet fordítsunk. A felmerült kérdések nyílt és alapos megbeszélésén túl pácienseim és szüleik sz...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A gyermekgyógyászat egy különleges odafigyelést és hozzáállást igénylő szakterülete az orvoslásnak, hiszen a kisebb és nagyobb gyermekek esetében egyaránt fontos, hogy a pontos vizsgálat mellett komfortjukra is kiemelt figyelmet fordítsunk. A felmerült kérdések nyílt és alapos megbeszélésén túl pácienseim és szüleik számára a probléma megértése alapvető fontosságú a sikeres terápia szempontjából, így a korrekt diagnózis mellett erre kívánok kiemelt hangsúlyt fektetni.

Elméleti és gyakorlati ismereteimet rendszeres továbbképzések, konferenciák látogatásával igyekszem magas szinten tartani, hogy a lehető legjobb és legfrissebb ajánlások alapján gyógyítsam a gyermekeket.

Milyen betegségekkel kereshetnek? Elsősorban általános gyermekgyógyászati kórképek, lázas állapotok, légúti betegségek, hasfájás ill. bőrtünetek esetén.

Tanulmányok

  • 2020 - csecsemő- és gyermekgyógyászat szakvizsga
  • 2015 - Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Tagságok

  • Magyar Gyermekgyógyász Társaság
  • Magyar Dermatológiai Társulat
  • Magyar Gyermekbőrgyógyász Munkacsoport

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -