Google+
147 003 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Dr. Csohány Ágnes

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Dr. Csohány Ágnes gyermekgyógyász magánrendelése. 1994-ben végeztem gyógytornászként a HIETE-n (ma Semmelweis Egyetem Eü-i Főiskolai Kar). majd a Heim Pál Kórházban dolgoztam, mint gyógytornász. Budapesten a Semmelweis Egyetem Általános Orvost...

Specializáció, szakmai háttér

Csecsemő-és gyermekgyógyász, Gyermek rehabilitáció, 2008 Csecsemő-és gyermekgyógyászat szakvizsga, 2001 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar - általános orvos, 1994 HIETE Eü-i Főiskolai Kar Gyóygtornász szak, Magyar Református Egyház ...

Tovább olvasom >
A

Pillangó Egészségcentrum

1149 Budapest, XIV. kerület, Pillangó u.12. (Nagyzugló)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Pillangó Egészségcentrum

1149 Budapest, XIV. kerület, Pillangó u.12. (Nagyzugló)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Csohány Ágnes gyermekgyógyász magánrendelése.

1994-ben végeztem gyógytornászként a HIETE-n (ma Semmelweis Egyetem Eü-i Főiskolai Kar). majd a Heim Pál Kórházban dolgoztam, mint gyógytornász.

Budapesten a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem 2001-ben orvosi diplomát. Szakvizsgát gyermekgyógyászatból és gyermek rehabilitációból tettem.

Az egyetem elvégzése ót a MRE Bethesda Gyermekkórházában dolgozom, jelenleg a Kiemelt Gyermek mozgásszervi rehabilitációs osztályon. Itt súlyos sérülések betegségeket követően foglalkozunk gyermekek rehabilitációjával, ezen kívül a mozgásszervi ambulanciánkon a mozgásukban korlátozott gyermekek hosszútávú gondozását kezelését végezzük.

Gyermekgyógyászat, Gyermekrehabilitáció Rendelésünkön csecsemő és gyermekek (18 éves korig) általános vizsgálata mellett kiemelten foglalkozunk megkésett mozgásfejlődésű gyermekek vizsgálatával és szükség esten segítünk a megfelelő fejlesztő terápia kiválasztásában.

Emellett a gyermekek mozgásszervi betegségeinek vizsgálatával, kezelésével,(pl tartási rendellenességek Scoliosis, lúdtalp, hát és térd fájdalmak), valamint mozgásukban korlátozott gyermekek kezelésével, gondozásával és megfelelő segédeszközzel történő ellátásával foglalkozunk. Munkánkat a helyszínen Gyógytornász Ortopédműszerész, segédeszköz bolt,gyógyszertár segíti.

Specializáció

  • Csecsemő-és gyermekgyógyász
  • Gyermek rehabilitáció

Kórházi háttér

  • Magyar Református Egyház Bethesda Gyermekkórház

Tanulmányok

  • 2008 Csecsemő-és gyermekgyógyászat szakvizsga
  • 2001 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar - általános orvos
  • 1994 HIETE Eü-i Főiskolai Kar Gyóygtornász szak

Tagságok

  • ORFMMT (Rehabilitációs Társaság)

Vélemények

10 értékelés

„Csohány Ágnes Doktornő, közérthetően, mégis lényegre törően magyarázza el a tudnivalókat. Mindíg tudja honnan szerezzen plusz információt és ajánlani is tud alternatívát! Minden tiszteletem az Övé, nagyon örülök hogy rátaláltam!! Köszönöm!”

,

„Maximális odafigyelés!!”

,

„A Dr. nő közvetlen, körültekintő, barátságos. A gyermek érdekeit nagyon fontosnak tartotta. Meg hallgatta a szülőt. ”

,

„Lúdtalp gyanúja miatt el lányomat a doktornőhöz, aki nagyon szívélyesen fogadott minket. Többféle módon vizsgálta a gyermekemet, hogy pontos diagnózist adhasson. Nagyon elégedett voltam.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Ortopéd orvos ajànlásával kerestük fel,a doktornő nagyon segitőkész és tapasztalt...Reméljük a legjobb szakembert találtuk meg a kislányunk mihamarabbi fejlődéséhez....”

,

„Barátságos, megbízható. Sokat segített a kislányom felépülésében.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A doktornő nagyon kedves, segítőkész volt, mindent elmondott. Az asszisztens hölgy is azonnal megtalálta a közös hangot a kisfiammal. Tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom!”

,

Értékelések

,
,
,
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig