184 146 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
1149 Budapest, XIV. kerület, Pillangó u.12. (Nagyzugló)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Megközelíthetőség

    Gépjárművel: Fogarasi út - Pillangó utca kereszteződésnél befordulni a Tesco felé. Saját parkolóban várakozási lehetőség. Tömegközlekedéssel: 80/A jelzésű trolibusszal Pillangó utca megálló 130-as jelzésű autóbusszal Pillangó utca megálló M2-es (piros) metróval a Pillangó utca állomástól 10 perc séta

Vélemények

441 értékelés
2019. május
Barátságos, kellemes légkör
Nincs.
2019. május
2019. május
2019. május
2019. május
2019. április
A doktornő alapossága, a gyerekhez való hozzáállása. Csak ajánlani tudom. Végre volt valaki aki összefoglalta és átfogó kezelési javaslatot adott az allergiára, nem múló köhögésre!
2019. április
2019. április
Nulla várakozás
nincs
2019. április
A közvetlenség, és a természetesség.
-
2019. április
Dr.Frenyó Sándor kedvessége,ahogyan biztatta gyermekemet,hogy ne féljen.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése