589 482 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Külkey Orsolya - Gyermekgyógyász

Dr. Külkey Orsolya

Beszélt nyelvek: angol, francia, magyar
Bemutatkozás

Több, mint 28 éve dolgozom gyermekorvosként, 22 éves magángyakorlattal, 8 éve háziorvosként is ellátom a környezetemben élő gyermekeket. A Medikidsben is várom magas színvonalú ellátással, prevencióval, gondozással, kontrollálással a hozzám forduló bet...

Specializáció

Csecsemő- és gyermekgyógyász

Tanulmányok

Semmelweis Egyetem ÁOK

Tovább olvasom
Medikids Gyermekgyógyászati Központ
1146 Budapest, XIV. kerület, Thököly út 137. (Kiszugló)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XIV. kerület, Thököly út 137.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Több, mint 28 éve dolgozom gyermekorvosként, 22 éves magángyakorlattal, 8 éve háziorvosként is ellátom a környezetemben élő gyermekeket. A Medikidsben is várom magas színvonalú ellátással, prevencióval, gondozással, kontrollálással a hozzám forduló betegeket. A vizsgálatot követően pedig folyamatos után követést biztosítok pácienseimnek, hiszen a betegség lefolyásának, a gyógyulási folyamatnak figyelemmel kísérése legalább olyan fontos, mint maga a vizsgálat. Angolul és franciául jól beszélek, így folyamatosan ellátok külföldi betegeket.

Specializáció

  • Csecsemő- és gyermekgyógyász

Tanulmányok

  • Semmelweis Egyetem ÁOK

Vélemények

9 értékelés
2019. január
A férjemmel nagyon örülünk hogy a doktornőhöz vittük el a lányunkat kivizsgálásra, preciz gyors kivizsgálást végzett és mindenről érthetően tájékoztatott
2018. március
Örülök, hogy az ő rendelését választottuk, elégedett voltam mindennel. A vizsgálat alapos volt és precíz, empatikus és nagyon barátságos volt.
2017. december
2017. április
2017. február
Doktornő nagyon profi, kedves volt, mint mindig.
2017. február
Doktornő nagyon kedves, alapos. Profi vizsgálat.
2015. október
Minden!!!
2015. június
2015. április
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése