886 836 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Nagy Ilona - Gyermekgyógyász, újszülöttgyógyász

Dr. Nagy Ilona

(1)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Nagy Ilona csecsemő -és gyermekgyógyász magánrendelése. Munkám során arra törekszem, hogy az orvosi vizsgálat kellemes légkörben történjen és a betegoktatás során a gyermekek azt tanulják meg, hogy orvoshoz fordulni nem csak akkor kell amikor már n...

Tovább olvasom
Dr. Nagy Ilona - Gyermekgyógyász, újszülöttgyógyász

Dr. Nagy Ilona

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Nagy Ilona csecsemő -és gyermekgyógyász magánrendelése. Munkám során arra törekszem, hogy az orvosi vizsgálat kellemes légkörben történjen és a betegoktatás során a gyermekek azt tanulják meg, hogy orvoshoz fordulni nem csak akkor kell amikor már nagy a baj, hanem szűrővizsgálatokkal meg kell előzni a betegségeket....

Tovább olvasom
Medikids Gyermekgyógyászati Központ
1146 Budapest, XIV. kerület, Thököly út 137. (Kiszugló)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Nagy Ilona csecsemő -és gyermekgyógyász magánrendelése. Munkám során arra törekszem, hogy az orvosi vizsgálat kellemes légkörben történjen és a betegoktatás során a gyermekek azt tanulják meg, hogy orvoshoz fordulni nem csak akkor kell amikor már nagy a baj, hanem szűrővizsgálatokkal meg kell előzni a betegségeket. Remélem ezt a munkámat a felnőtt ellátásba kerülő pácienseim életútja bizonyítja majd.

Specializáció

  • gyermekgyógyászat

Tanulmányok

  • 1994 Iskolaegészségtan-és ifjúságvédelem szakvizsga
  • 1981 Csecsemő-gyermekgyógyászat
  • 1976 Szegedi Orvostudományi Egyetem - ÁOK

Vélemények

1 értékelés
2017. november
Vidám természetű a doktornő, részletesen tájékoztatott mindenről
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése