695 142 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
1146 Budapest, XIV. kerület, Thököly út 137. (Kiszugló)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Vélemények

64 értékelés
2020. január
Gyors, kèszsèges eljárás. A doktornő nagyon segìtőkèsz volt.
Nem volt.
2019. október
Rövid várakozás, játékok a gyerekek számára. Játszótér a közelben.
2019. július
Korrekt ellátás.
Nem volt.
2019. június
kényelmes fotelok, tiszta mosdó
kicsit várni kellett
2019. május
Hogy legalább felhívtak medikidsék tegnap 58 perccel a lefoglalt rendelési idő előtt. Hogy ne menjek, meg hogy nem is volt szabad időpont, én csak a foglaljorvost.hu káosza miatt tudtam időpontot fogalalni
Kb 60000Ft/ óra díjas rendelés szolgáltatási színvonala a felelősseg áthárítás. Nem hiszem el, hogy a medikids tegnap kapta meg önöktől a tegnapra lefoglalt rendelési időpontokat! Panaszom emaien is elküldtem mindkét érintett félnek. Volt már hogy a foglaljorvost.hu-n foglaltam orvost. Akkor működött a dolog, igaz számlát nem kaptam az orvostól, csak egy papírfecnit ( régen ezekre írták a receptet meg az orvosi igazolást a suliba) a gyerek állapotáról.
2019. május
Bár nem látták a netes időpontfoglalásom, ennek ellenére fogadott a doktornő.
2019. március
A váróban gyerekjáték sarok
A recepciós szemrebbenés nélkül beengedett elénk egy utánunk érkező kétgyerekes anyukát, akivel láthatóan jó viszonyban voltak. Az anyuka kérdésére, hogy vannak-e előtte azt válaszolta, hogy nincs senki, pedig mi már ott vártunk 10 perce és minden adatot ki is töltöttünk, ráadásul foglalt időpontra jöttünk. Emiatt sajnos fél órát kellett várakoznunk, amíg a "csókos" anyukát kiszolgálták. Ez megengedhetetlen viselkedés egy fizetős magánrendelésen. Nyilván azért foglaltam időpontot, mert nem érek rá egész nap, hogy a TB rendelésen várakozzak. A pénzemért nem azt a szolgáltatást kaptam, amit elvárnék.
2019. március
2019. január
Minden a legnagyobb rendben ment.
2018. szeptember
DR. Hosszú Éva doktornő mosolygós, kedves személyisége
szerencsére nincs
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése