371 022 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
1146 Budapest, XIV. kerület, Thököly út 137. (Kiszugló)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Vélemények

62 értékelés
2019. július
Korrekt ellátás.
Nem volt.
2019. június
kényelmes fotelok, tiszta mosdó
kicsit várni kellett
2019. május
Hogy legalább felhívtak medikidsék tegnap 58 perccel a lefoglalt rendelési idő előtt. Hogy ne menjek, meg hogy nem is volt szabad időpont, én csak a foglaljorvost.hu káosza miatt tudtam időpontot fogalalni
Kb 60000Ft/ óra díjas rendelés szolgáltatási színvonala a felelősseg áthárítás. Nem hiszem el, hogy a medikids tegnap kapta meg önöktől a tegnapra lefoglalt rendelési időpontokat! Panaszom emaien is elküldtem mindkét érintett félnek. Volt már hogy a foglaljorvost.hu-n foglaltam orvost. Akkor működött a dolog, igaz számlát nem kaptam az orvostól, csak egy papírfecnit ( régen ezekre írták a receptet meg az orvosi igazolást a suliba) a gyerek állapotáról.
2019. május
Bár nem látták a netes időpontfoglalásom, ennek ellenére fogadott a doktornő.
2019. március
A váróban gyerekjáték sarok
A recepciós szemrebbenés nélkül beengedett elénk egy utánunk érkező kétgyerekes anyukát, akivel láthatóan jó viszonyban voltak. Az anyuka kérdésére, hogy vannak-e előtte azt válaszolta, hogy nincs senki, pedig mi már ott vártunk 10 perce és minden adatot ki is töltöttünk, ráadásul foglalt időpontra jöttünk. Emiatt sajnos fél órát kellett várakoznunk, amíg a "csókos" anyukát kiszolgálták. Ez megengedhetetlen viselkedés egy fizetős magánrendelésen. Nyilván azért foglaltam időpontot, mert nem érek rá egész nap, hogy a TB rendelésen várakozzak. A pénzemért nem azt a szolgáltatást kaptam, amit elvárnék.
2019. március
2019. január
Minden a legnagyobb rendben ment.
2018. szeptember
DR. Hosszú Éva doktornő mosolygós, kedves személyisége
szerencsére nincs
2018. szeptember
2018. július
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése
 
{{-- Minden jog fenntartva © 2019 www.foglaljorvost.hu--}}