128 711 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
1146 Budapest, XIV. kerület, Thököly út 137. (Kiszugló)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Vélemények

2019. március
A váróban gyerekjáték sarok
A recepciós szemrebbenés nélkül beengedett elénk egy utánunk érkező kétgyerekes anyukát, akivel láthatóan jó viszonyban voltak. Az anyuka kérdésére, hogy vannak-e előtte azt válaszolta, hogy nincs senki, pedig mi már ott vártunk 10 perce és minden adatot ki is töltöttünk, ráadásul foglalt időpontra jöttünk. Emiatt sajnos fél órát kellett várakoznunk, amíg a "csókos" anyukát kiszolgálták. Ez megengedhetetlen viselkedés egy fizetős magánrendelésen. Nyilván azért foglaltam időpontot, mert nem érek rá egész nap, hogy a TB rendelésen várakozzak. A pénzemért nem azt a szolgáltatást kaptam, amit elvárnék.
2019. március
2019. január
Minden a legnagyobb rendben ment.
2018. szeptember
DR. Hosszú Éva doktornő mosolygós, kedves személyisége
szerencsére nincs
2018. szeptember
2018. július
2018. július
Mivel a 2. emeleten van babakocsival megközelíthetetlen.
2018. június
2018. június
2018. június
Kedves,odaadó és alapos doktornő és barátságos hozzá állás.
Asszisztensek szájhúzva válaszoltak kérdéseinkre
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
[[[ link ]]]
Rendelő
Értékelés elküldése