2 377 125 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Solymosi Ágnes -

Dr. Solymosi Ágnes

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

2000-ben diplomáztam a Szent Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 2000-től 2005-ig Csecsemő- Gyermekgyógyászati szakképzésen vettem részt Sopronban az Erzsébet kórház Csecsemő- és gyermekgyógyászati osztályán. 2006-ban...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Solymosi Ágnes -

Dr. Solymosi Ágnes

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

2000-ben diplomáztam a Szent Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 2000-től 2005-ig Csecsemő- Gyermekgyógyászati szakképzésen vettem részt Sopronban az Erzsébet kórház Csecsemő- és gyermekgyógyászati osztályán. 2006-ban Csecsemő- Gyermekgyógyászat szakvizsgát szereztem, kiválóan megfelel...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

2000-ben diplomáztam a Szent Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 2000-től 2005-ig Csecsemő- Gyermekgyógyászati szakképzésen vettem részt Sopronban az Erzsébet kórház Csecsemő- és gyermekgyógyászati osztályán. 2006-ban Csecsemő- Gyermekgyógyászat szakvizsgát szereztem, kiválóan megfelelt minősítéssel. Gyakorlati tapasztalatot az SMJV Erzsébet kórház Csecsemő és Gyermekosztályán, szubintenzív részlegén, újszülött osztályán és neonatalis intenzív részlegén szereztem. 2005-2006-ban a városi sürgősségi gyermekügyeleti feladatot láttam el. A Heim Pál Gyermekkórházban 2007. márciusától dolgozom csecsemő és gyermekgyógyász szakorvosként. Tagja vagyok a Magyar Gyermekorvosok Társaságának, és a magyar STD társaságának és az European Society of Pediatric Dermatology-nak.

Klinika, ahol rendel: Art Medic Szépség és Egészség, G1 Derma

Specializáció

 • Csecsemő- és gyermekgyógyász
 • Gyermek pszichológia
 • Anyajegy szűrés

Kórházi háttér

 • Heim Pál Gyermekkórház

Tanulmányok

 • 2000 - Szent Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Kar
 • 2006 - Csecsemő- Gyermekgyógyászat szakvizsga

Tagságok

 • Magyar Gyermekorvosok Társasága
 • Magyar STD Társaság
 • European Society of Pediatric Dermatology

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése