759 324 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Fülöp Zsuzsanna - Pszichiáter, Gyermekpszichiáter, Pszichoterapeuta

Dr. Fülöp Zsuzsanna

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

!! Felhívjuk kedves pácienseink figyelmét, hogy a doktornő a Pszichofészek gyermekrendelőjében rendel!! Dr. Fülöp Zsuzsanna gyermekpszichiáter, pszichiáter, pszichoterapeuta, családterapeuta vagyok. Gyermekpszichiáterként és pszichiáterként gyermekek,...

Specializáció

 • 3 éven felüli gyermekek, kamaszok és felnőttek szükség szerint gyógyszeres és/vagy pszichoterápiás kezelése
 • szorongásos panasz...

Tovább olvasom
PszichoFészek - III. kerület - Gyermek rendelő
1035 Budapest, III. kerület, Vörösvári út 23. I. em. 1. (Óbuda)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, III. kerület, Vörösvári út 23. I. em. 1.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

!! Felhívjuk kedves pácienseink figyelmét, hogy a doktornő a Pszichofészek gyermekrendelőjében rendel!! Dr. Fülöp Zsuzsanna gyermekpszichiáter, pszichiáter, pszichoterapeuta, családterapeuta vagyok. Gyermekpszichiáterként és pszichiáterként gyermekek, kamaszok és felnőttek lelki eredetű zavarainak gyógyításával foglalkozom. Szakmai gyakorlati tapasztalataimat a több éves kórházi munka után járóbeteg szakrendeléseken és pszichiátriai gondozókban, gyermekjóléti szolgálatnál, nevelési tanácsadóban és magánrendelésen szereztem. Az orvostudományi egyetemen elvégzése után pszichiátriából, gyermekpszichiátriából és pszichoterápiából szakvizsgáztam. Ez utóbbihoz családterápiából szereztem képzettséget, mely mellett a gyógyításban a kognitív-viselkedésterápiát, valamint a támogató pszichoterápia és a segítő beszélgetés módszereit is használom.

Specializáció

 • 3 éven felüli gyermekek, kamaszok és felnőttek szükség szerint gyógyszeres és/vagy pszichoterápiás kezelése
 • szorongásos panaszok
 • önértékelési zavar
 • testi tünetekkel járó lelki problémák
 • lehangoltság
 • kapcsolati konfliktusok
 • krízishelyzet

Vélemények

19 értékelés
2020. január
Mindennap hálával gondolunk rá, hosszú évekig tartó szenvedés után kamaszlányunkat Ő gyógyìtotta meg. Köszönjük!!!
2019. március
Gyermekemmel gyorsan megtalálta a hangot, a zárkózott kisfiam könnyen megszerette, szívesen megy hozzá és érezzük a javulást.
2019. március
Nagy szakmai tudással és empátiával rendelkezik. Szívesen járok hozzá, eredményes.
2019. január
Én már elég sok pszichiáternél, terapeutánál, szakpszichológusnál megfordultam. Rajta kívül senkivel nem értem el semmit. Nagyon tud. Dinamikus, tapsztalt és kiváló analítikus. *****
2018. augusztus
2018. augusztus
2018. július
2018. március
A doktornő nagyon kedves, türelmesen végighallgatta a problémáimat, kérdéseivel olyan irányba terelt, amivel ráébredtem a problémák forrására. Nem ez volt az első alkalmam nála, még biztosan fogok időpontot foglalni hozzá.
2018. január
2017. november
A 2. találkozásnál emlékezett rám.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése