1 029 081 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Simon Zsófia Eszter - Gyermekpszichiáter

Dr. Simon Zsófia Eszter

(1)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Simon Zsófia Eszter gyermekpszichiáter, integratív gyermekterapeuta magánrendelése. Dr. Simon Zsófia Eszter a 4-18 éves korosztályú gyermekek pszichiátriai kezelésével, valamint serdülők és fiatal felnőttek önismeretének fejlesztésével, szupportív...

Tovább olvasom
Dr. Simon Zsófia Eszter - Gyermekpszichiáter

Dr. Simon Zsófia Eszter

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Simon Zsófia Eszter gyermekpszichiáter, integratív gyermekterapeuta magánrendelése. Dr. Simon Zsófia Eszter a 4-18 éves korosztályú gyermekek pszichiátriai kezelésével, valamint serdülők és fiatal felnőttek önismeretének fejlesztésével, szupportív támogatásával foglalkozik. A kialakult járványügyi (COVID-19) hely...

Tovább olvasom
Balansz Egészségfejlesztő Központ
1055 Budapest, V. kerület, Stollár Béla utca 3/B (Lipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Simon Zsófia Eszter gyermekpszichiáter, integratív gyermekterapeuta magánrendelése.

Dr. Simon Zsófia Eszter a 4-18 éves korosztályú gyermekek pszichiátriai kezelésével, valamint serdülők és fiatal felnőttek önismeretének fejlesztésével, szupportív támogatásával foglalkozik.

A kialakult járványügyi (COVID-19) helyzetre való tekintettel, jelenleg online (Skype-on) tartom a konzultációs alkalmakat addig, amíg a helyzet ezt igényli.

2012-ben fejeztem be az orvosi egyetemet. Ezt követően évekig dolgoztam a Vadaskert Gyermekpszichiátriai Kórházban, akut pszichiátriai, valamint terápiás osztályokon, illetve járóbeteg szakrendelésen. Ennek köszönhetően a pszichiátriai kórképek színes skáláját ismertem meg és szereztem széleskörű tapasztalatot a gyógyítás területén. Ezt követően kezdtem dolgozni a Thalassa Ház Pszichoterápiás Intézményben, ahol tovább gyarapítottam a pszichoterápia területén szerzett tapasztalataimat. 

Kórházi munkám mellett magánrendelést is folytatok. Gyerekekkel, serdülőkkel és felnőttekkel is aktívan foglalkozom. Munkám mellett folyamatosan szakmai képzéseken veszek részt, hogy a lehető legjobbat tudjam nyújtani a hozzám fordulóknak.

Specializáció

 • Gyermek- és serdülőkori problémák (pl. hiperaktivitás-figyelemzavar, tik zavarok, depresszió, hangulatzavarok, szorongásos zavarok, evészavarok, kényszerbetegség, pszichotikus és bipoláris zavarok)
 • Serdülőkori krízis, önsértés
 • Szülő-gyerek konfliktusok
 • Iskolai nehézségek, pályaválasztás
 • Szorongás, depresszió, alvászavar, stresszkezelés
 • Önértékelési problémák, önbizalom fejlesztés, életvezetési nehézségek
 • Munkahelyi és párkapcsolati problémák
 • Relaxáció

Tanulmányok

 • 2015-2017 - Integratív Gyermekterapeuta Képzés (új nevén: Komplex Integratív Gyermekterapeuta Képzés)
 • 2017 - Gyermek és ifjúságpszichiátria szakvizsga
 • 2012 - Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Tagságok

 • Magyar Orvosi Kamara
 • Magyar Pszichiátriai Társaság

Vélemények

1 értékelés
2020. május
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése