764 265 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Csató Erika Csilla -

Csató Erika Csilla

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1998-ban diplomázott a HIETE EFK gyógytornász szakon. 1997-től dolgozik házi betegápolási szolgálatoknak. 2002-től főállásban a Szent István Kórház alkalmazottja lett, de vállalkozói tevékenységét továbbiakban is folytatta. 1999-ben a HIETE szervezéséb...

Tanulmányok

1998 Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar gyógytornász szak

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

1998-ban diplomázott a HIETE EFK gyógytornász szakon. 1997-től dolgozik házi betegápolási szolgálatoknak. 2002-től főállásban a Szent István Kórház alkalmazottja lett, de vállalkozói tevékenységét továbbiakban is folytatta. 1999-ben a HIETE szervezésében manuális lymphdrenage és kompressziós terapeuta végzettséget szerzett. 2000-ben a DR TENS MED Kft. keretein belül végezte el egy szakmai továbbképzést a TENS kezelésekről, a bennük lévő lehetőségekről - munkája során azóta is használ TENS kezeléseket a minél komplexebb és hatékonyabb gyógyítás - lazítás, keringésjavítás, fájdalomcsillapítás- érdekében.

Tanulmányok

  • 1998 Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar gyógytornász szak

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése