1 989 795 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Kocsis Kata - Gyógytornász

Kocsis Kata

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Kocsis Kata vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán diplomáztam, gyógytornász szakirányon. Felsőfokú tanulmányaimhoz megfelelő alapot biztosított a 2 éves gyógy-és sportmasszőri szakképesítés, amelynek záróvizsgáját a Szent Gellért Gyó...

Tovább olvasom
Kocsis Kata - Gyógytornász

Kocsis Kata

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Kocsis Kata vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán diplomáztam, gyógytornász szakirányon. Felsőfokú tanulmányaimhoz megfelelő alapot biztosított a 2 éves gyógy-és sportmasszőri szakképesítés, amelynek záróvizsgáját a Szent Gellért Gyógyfürdőben sikerrel zártam. Már az egyetemi éveim alatt is próbálta...

Tovább olvasom
Budai Mozgásszervi Magánrendelő - Gyógytorna
1111 Budapest, XI. kerület, Budafoki út 15. II 2. (Újbuda, Lágymányos)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Kocsis Kata vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán diplomáztam, gyógytornász szakirányon.

Felsőfokú tanulmányaimhoz megfelelő alapot biztosított a 2 éves gyógy-és sportmasszőri szakképesítés, amelynek záróvizsgáját a Szent Gellért Gyógyfürdőben sikerrel zártam.

Már az egyetemi éveim alatt is próbáltam hasznosítani az addig megszerzett tudásomat, ezért nyaranta Németországban, önkéntes alapon gyermekeknek szervezett lovastáborok lebonyolításában és mozgásprogramok összeállításában segédkeztem. Az egyetem második évétől pedig kinesiology taping és sporttaping oktatással is foglalkoztam. Mindig fontosnak tartottam, hogy a páciensekben felmerülő kérdések megválaszolásra kerüljenek, akár többféle aspektusból is, hiszen minél jobban tisztában vannak az őket érintő problémákkal/nehézségekkel, annál hatékonyabban tudunk együtt haladni a megoldás felé.

A lovaglás mellett több sportágban is jártasságot szereztem, síelek, jógázok, power plate edzésre járok, versenyszerűen akrobatikus rock and rolloztam, társastáncoltam, kézilabdáztam, a Tattersall Lovardában Dr. Lassó Attila csapatában voltizsáltam.

Szakdolgozatomnak köszönhetően nemzetközi szinten versenyző röplabdázók mozgáskultúrájába is betekintést nyerhettem. Ezek tükrében örömmel foglalkozok hobbi- és élsportolókkal, illetve szívesen segítek, olyan mozogni és gyógyulni vágyóknak is, akik szeretnék visszanyerni régi életerejüket, vagy csak szeretnének formában maradni, esetlegesen megtapasztalni, mi is az igazi „mozgás öröme”.

Fontosnak tartom a szakmai felkészültséget, így törekszek a folyamatos önfejlesztésre.

Specializáció

 • Sportrehabilitáció

Tanulmányok

 • McKenzie tanfolyam “B” kurzus (2021) Magyarországi McKenzie Intézet
 • McKenzie tanfolyam “A” kurzus (2020) Magyarországi McKenzie Intézet
 • SMR (self myofascial release) a sport- és mozgásszervi rehabilitációban (2020) Balance Medical Fitness Akadémia
 • NRX®- Dinamikus ízületstabilizálás és korrekció (2020)  Balance Medical Fitness Akadémia
 • Flossing terápia a mozgásszervi problémák és sportsérülések rehabilitációjában (2018) Balance Medical Fitness Akadémia
 • Kinesiology taping / Sporttaping képzés (2018) Balance Medical Fitness Akadémia
 • Gyógy- és sportmasszőr (2016) Minerva Érettségizettek Szakközépiskolája
 • Svédmasszázs (2015) OKTÁV Továbbképző Központ

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése