1 786 680 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Lónárt Beáta - Gyógytornász

Lónárt Beáta

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Lónárt Beáta gyógytornász magánrendelése. Mindig is érdekelt az emberi test működése, mind élettani, mind biomechanikai szempontból, így már a gimnáziumban elkezdtem emelt szinten biológiát tanulni. Mindig is olyan szakmát szerettem volna választani,...

Tovább olvasom
Lónárt Beáta - Gyógytornász

Lónárt Beáta

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Lónárt Beáta gyógytornász magánrendelése. Mindig is érdekelt az emberi test működése, mind élettani, mind biomechanikai szempontból, így már a gimnáziumban elkezdtem emelt szinten biológiát tanulni. Mindig is olyan szakmát szerettem volna választani, melyben gyógyítással tudok segíteni az embereknek, ezért és személye...

Tovább olvasom
Medical Center Hegyalja
1112 Budapest, XI. kerület, Hegyalja út 100. (Sashegy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Lónárt Beáta gyógytornász magánrendelése.

Mindig is érdekelt az emberi test működése, mind élettani, mind biomechanikai szempontból, így már a gimnáziumban elkezdtem emelt szinten biológiát tanulni. Mindig is olyan szakmát szerettem volna választani, melyben gyógyítással tudok segíteni az embereknek, ezért és személyes problémám miatt is lettem gyógytornász. Gyerekkorom óta van gerincferdülésem, mely elég sok panaszt okozott, így nagyon fontosnak láttam kezelni a problémát. Több évet foglalkoztam gerincbetegekkel, úgy érzem jobban megértem panaszaikat és könnyebb a kezelés is, hogy tudom milyen derék,-hát vagy éppen nyakfájdalommal együtt élni. A Schroth módszer, valamint a törzsizomzat aktivációjához szinte nélkülözhetetlen stabilizációs torna nagyon hatékonynak bizonyult a terápiák során. Sokat foglalkoztam csípő,- valamint térdproblémákkal küzdő páciensekkel. Szeretem végigkísérni egy esetleges operáció után a rehabilitációs folyamatot, amiben viszonylag rövid idő alatt egyre jobb funkcionális állapotba kerülnek a páciensek, egyre erősebbek lesznek, ami sikerélményt jelent mindkettőnknek.

Specializáció

  • Csípő-, térd gyógytorna

Tanulmányok

  • 2015 Gyógytornász-fizioterapeuta (BSc) - Debreceni Egyetem

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése