755 505 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Miklós Eszter - Gyógytornász

Miklós Eszter

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Miklós Eszter gyógytornász magánrendelése. Gyerekkorom óta mindig is segítő szakmában képzeltem el magam, úgy éreztem akkor lehetek igazán büszke a munkámra, ha azzal mások életét is pozitívan befolyásolom. Majd pedig gimnázium biológia óráin nyűgözöt...

Specializáció

Mozgásszervi panaszok kezelése

Tanulmányok

 • 2015 – Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar – gyógytornász szak
 • Kinezio tape tanfolyam
 • Trigger- és tenderpont terápia
 • C...

Tovább olvasom
27 Sellő Mozgásszervi Terápiás Centrum
1116 Budapest, XI. kerület, Fehérvári út 44. I. em. 107. (Újbuda)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XI. kerület, Fehérvári út 44. I. em. 107.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Miklós Eszter gyógytornász magánrendelése.

Gyerekkorom óta mindig is segítő szakmában képzeltem el magam, úgy éreztem akkor lehetek igazán büszke a munkámra, ha azzal mások életét is pozitívan befolyásolom. Majd pedig gimnázium biológia óráin nyűgözött le az emberi test összetettsége, bonyolultsága. Minél többet tudtam róla, annál többet akartam tanulni még. Ez és a mozgás szeretete terelt aztán érettségi után a Semmelweis Egyetem gyógytornász szakára.

Először kórházban kezdtem dolgozni belgyógyászati és pszichiátriai osztályokon, majd egy budai gyógytornarendelőben folytattam munkámat, ahol aztán rátaláltam a gyógytorna annak az oldalára, amit igazán magaménak éreztem. Modern társadalmunk életmódja rengeteg mozgásszervi panasz kiváltó oka. Munkám során így gyakorlatot szereztem az ülő munkát végzők körében leggyakoribb panaszok, fájdalmak kezelésében, illetve hobbisportolók rehabilitációjában.  A jelenlegi panaszok kezelése mellett fontosnak tartom a gyógytorna prevencióban betöltött szerepét is, a „prehabilitációt”. A későbbiekben kialakulható fájdalmak, sérülések kockázatát érdemes időben felmérni, így azokat még megjelenésük előtt kezelhetjük.

Jelenleg a Holisztikus Medicina Alapítványnál veszek részt manuálterápia képzésen, amivel a mozgásszervrendszer visszafordítható elváltozásait tudom kézzel végzett fogásokkal felmérni és kezelni. Ezt kiegészítendő használok tape és triggerpont technikákat, hogy az erős, akut fájdalmakkal is hatékonyan tudjunk szembeszállni. Emellett végeztem cervico-cranio-mandibularis képzést, amit állkapocs-, nyaki eredetű fejfájás, és nyakból karba lesugárzó panaszok esetén nyújt segítséget. Folyamatos továbbképzések során igyekszem tudásomat frissen tartani és bővíteni, hogy minél hatékonyabb és szakszerű segítséget tudjak nyújtani a páciensekkel való közös munka során.

Specializáció

 • Mozgásszervi panaszok kezelése

Tanulmányok

 • 2015 – Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar – gyógytornász szak
 • Kinezio tape tanfolyam
 • Trigger- és tenderpont terápia
 • Cervico-cranio-mandibuláris terápia
 • Lewit manuálterápia

Vélemények

5 értékelés
2020. március
Eszter felkészült, kedves , odaadó és tényleg nagyon segítőkész! Jó lenne, ha mindenki , minden specialista így értené a dolgát! Köszönöm!!! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!
2020. február
Eszter nagyon kedves,figyelmes,nagyon jól éreztem magam nála! Sokkal többet nyújtott,mint amennyit vártam, mindenre kiváncsi volt és segíteni akart! Nagyon jól esett a törődése! Úgy jöttem ki, hogy lehet még fizikailag nem, de úgy éreztem, meggyógyultam! Nagyon köszönöm neki!
2019. november
2019. augusztus
Eszter nagyon kedves és felkészült manuálterapeuta, csak ajánlani tudom.
2019. augusztus
Rendkívül kedves és segítőkész. Minden kérdésemre részletesen és érthetően válaszolt. A kezelés és annak hatása kiváló. Hónapok óta nem éreztem ilyen jól magam.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése