1 989 792 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Nagy Gabriella - Gyógytornász

Nagy Gabriella

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Nagy Gabriella gyógytornász magánrendelése. 2011-ben végeztem a Debreceni Egyetem gyógytornász szakán. A végzést követően a Kátai Gábor Kórház Traumatológia,Sebészet fekvőbeteg osztályán,ill. a járóbeteg szakrendelőjében helyezkedtem el, ahol 8 évig d...

Tovább olvasom
Nagy Gabriella - Gyógytornász

Nagy Gabriella

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Nagy Gabriella gyógytornász magánrendelése. 2011-ben végeztem a Debreceni Egyetem gyógytornász szakán. A végzést követően a Kátai Gábor Kórház Traumatológia,Sebészet fekvőbeteg osztályán,ill. a járóbeteg szakrendelőjében helyezkedtem el, ahol 8 évig dolgoztam. Tapasztalatot szereztem a különböző sérülések, műtétek köv...

Tovább olvasom
Budai Mozgásszervi Magánrendelő - Gyógytorna
1111 Budapest, XI. kerület, Budafoki út 15. II 2. (Újbuda, Lágymányos)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Nagy Gabriella gyógytornász magánrendelése.

2011-ben végeztem a Debreceni Egyetem gyógytornász szakán. A végzést követően a Kátai Gábor Kórház Traumatológia,Sebészet fekvőbeteg osztályán,ill. a járóbeteg szakrendelőjében helyezkedtem el, ahol 8 évig dolgoztam. Tapasztalatot szereztem a különböző sérülések, műtétek következtében kialakult mozgásbeszűkülések, izomerő csökkenések, idegsérülések kezelésében. Ezt a szakterületet érzem a hozzám legközelebb állónak.

Foglalkozom nyiroködémás betegek ellátásával: primer nyiroködémás esetekkel, ill. onkológiai esetekkel. Foglalkozom továbbá törzsstabilitációs tréninggel, Schroth-terápiával és számos más kiegészítő terápiával. Fontosnak tartom a tudásom rendszeres bővítését, a legújabb terápiás lehetőségek megismerését.

Specializáció

  • Nyiroködéma ellátás
  • Törzsstabilitációs tréning
  • Schroth-terápia

Tanulmányok

  • 2011 Debreceni Egyetem gyógytornász szak

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése