1 989 891 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Sándor Dorottya - Gyógytornász

Sándor Dorottya

5.00 | 1 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Sándor Dorottya gyógytornász magánrendelése. 2017-ben a Miskolci Egyetem Egészségügyi karán végeztem, mint gyógytornász- fizioterapeuta, ezt követően a Kazincbarcikai Kórház Mozgásszervi Rehabilitációs osztályán kezdtem dolgozni, ahol széleskörű tapas...

Tovább olvasom
Sándor Dorottya - Gyógytornász

Sándor Dorottya

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Sándor Dorottya gyógytornász magánrendelése. 2017-ben a Miskolci Egyetem Egészségügyi karán végeztem, mint gyógytornász- fizioterapeuta, ezt követően a Kazincbarcikai Kórház Mozgásszervi Rehabilitációs osztályán kezdtem dolgozni, ahol széleskörű tapasztalatot szereztem többek között ortopédiai – traumatológiai betegsé...

Tovább olvasom
Budai Mozgásszervi Magánrendelő - Gyógytorna
1111 Budapest, XI. kerület, Budafoki út 15. II 2. (Újbuda, Lágymányos)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Sándor Dorottya gyógytornász magánrendelése.

2017-ben a Miskolci Egyetem Egészségügyi karán végeztem, mint gyógytornász- fizioterapeuta, ezt követően a Kazincbarcikai Kórház Mozgásszervi Rehabilitációs osztályán kezdtem dolgozni, ahol széleskörű tapasztalatot szereztem többek között ortopédiai – traumatológiai betegségek és műtétek utáni rehabilitációban, reumatológiai kórképek (pl. osteoporosis, RA) kezelésében, stroke utáni rehabilitációban, illetve gerinc problémával küzdő betegek kezelésében.

A főbb szakterületeim az ortopédiai – traumatológiai betegségek és műtét utáni rehabilitáció, sportsérülések, valamint gerincproblémák okozta krónikus derék, hát – illetve nyaki gerinc panaszok kezelése.

Fontos számomra a szaktudásom folyamatos bővítése tanfolyamokon és továbbképzéseken, hogy a hozzám forduló pácienseknek a lehető legszakszerűbb kezelést tudjam biztosítani.

Specializáció

  • Ortopédiai – traumatológiai betegségek és műtét utáni rehabilitáció
  • Sportsérülések
  • Gerincproblémák okozta krónikus derék, hát – illetve nyaki gerinc panaszok kezelése

Tanulmányok

  • 2017 Miskolci Egyetem Egészségügyi kar - gyógytornász szak

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése