1 500 837 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Szabó Lóránd - Gyógytornász

Szabó Lóránd

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Szabó Lóránd gyógytornász magánrendelése. Azért választottam ezt a szakmát, hivatást, mert hiszek abban, hogy kellő odaadással és szaktudással nagyon sok mozgásszervi betegséget, panaszt, fájdalmat meg lehet szüntetni és gyógyítani. Mindig is éreztem...

Tovább olvasom
Szabó Lóránd - Gyógytornász

Szabó Lóránd

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Szabó Lóránd gyógytornász magánrendelése. Azért választottam ezt a szakmát, hivatást, mert hiszek abban, hogy kellő odaadással és szaktudással nagyon sok mozgásszervi betegséget, panaszt, fájdalmat meg lehet szüntetni és gyógyítani. Mindig is éreztem hogy a manualitásom meghatározó tényező lesz az életemben,ebben a hi...

Tovább olvasom
Óbudai Mozgásszervi Magánrendelő
1037 Budapest, III. kerület, Bokor utca 17-21. (Óbuda)
Madarász Mozgásszervi Magánrendelő
1138 Budapest, XIII. kerület, Madarász Viktor utca 47-49. fsz.

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Szabó Lóránd gyógytornász magánrendelése.

Azért választottam ezt a szakmát, hivatást, mert hiszek abban, hogy kellő odaadással és szaktudással nagyon sok mozgásszervi betegséget, panaszt, fájdalmat meg lehet szüntetni és gyógyítani. Mindig  is éreztem hogy a manualitásom meghatározó tényező lesz az életemben,ebben a hitben  fogok eredményeket elérni és tudnám leginkább a betegek gyógyulását szolgálni.

Hiszek a folytonos fejlődésben, a módszerek kombinációjában valamint abban, hogy az élet folytonos mozgás és a folytonos mozgás az élet.

Számomra az  elsődleges szempont a rehabilitációban az egyénre szabott mozgásterápia, amely elengedhetetlen a mindennapi életbe való visszatéréshez. Munkám során fontosnak tartom pácienseim minél teljesebb informálását problémájuk megértése érdekében. Fontos számomra a test-tudatosság kialakítása, a probléma forrásának kezelése és megszüntetése.

Hozzáértésemet mi sem bizonyítja jobban,a 12 év szakmai tapasztalatom alatt egy külföldi kórházban, vezető gyógytornászként szerzett 8 éves gyakorlat.

Specializáció

  • Neuro-musculo-skeletális mozgásszervi panaszok rehabilitációja
  • Ortopéd- traumatológiai mozgásszervi panaszok rehabilitaciója
  • Sportsérülések
  • Nyaki, hát- és deréktáji gerinc panaszok kezelése
  • Testtartási problémák kezelése (RPG)
  • Safe Laser
  • Lökéshullám

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése