698 382 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Szalmási Ágnes - Gyógytornász

Szalmási Ágnes

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Szalmási Ágnes gyógytornász magánrendelése. Pályaválasztásomat nagyban befolyásolta családom mai napig egészségügyben végzett aktív tevékenysége. Már a gimnáziumban biztos volt, hogy segítő szakmát szeretnék választani. Sportolói múltam tette egyértel...

Tanulmányok

2019 Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar - Gyógytornász szak

Tovább olvasom
27 Sellő Mozgásszervi Terápiás Centrum
1116 Budapest, XI. kerület, Fehérvári út 44. I. em. 107. (Újbuda)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XI. kerület, Fehérvári út 44. I. em. 107.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Szalmási Ágnes gyógytornász magánrendelése.

Pályaválasztásomat nagyban befolyásolta családom mai napig egészségügyben végzett aktív tevékenysége. Már a gimnáziumban biztos volt, hogy segítő szakmát szeretnék választani.

Sportolói  múltam tette egyértelművé , hogy a rendszeres mozgás és az ez által elért eredmények nem csak célok, hanem eszközök is egyben.

A mozgás  mint terápia , egy kiváló „segédeszköz” számunkra ahhoz , hogy egy  fájdalommentes , aktív életet élhessünk nemtől kortól és foglalkozástól függetlenül , amely mai modernizált világunkban , már maga az eredmény.

Az egyetem elvégzése csak az első lépés. A könyveket azóta sem tettem le, és jövőbeli terveim közt szerepel a manuál terápia lehető legprecízebb elsajátítása.

Feladatomnak tartom  leendő pácienseim problémáinak pontos meghatározását, a rendelőnkben rendelkezésre álló  orvosi együttműködéssel , és a megfelelő terápia pontos végrehajtását  egy jó hangulatú kezelés keretében.

Fontosnak tartom , hogy olyan problémákkal is foglalkozzunk amelyről azt gondolják , már úgysem lehet megváltoztatni , sose feledjük , a  szótár az egyetlen hely, ahol az eredmény megelőzi a munkát.

 

Tanulmányok

  • 2019 Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar - Gyógytornász szak

Vélemények

2 értékelés
2020. február
Lelkiismeretesen elmagyarázta a probléma kiváltó okait, figyelmesen meghallgata a korábbi panaszokat, azok orvoslását illetve az azokra tett kísérleteket. Alaposnak és körültekintőnek tűnt.
2019. december
Alapos volt, kedves, figyelmes, lelkiismeretes, rugalmas. Mindent türelmesen elmagyarázott. És nagyon korrekt volt, mert egy speciális problémámra inkább egy specialistát ajánlott maga helyett.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése