1 766 376 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Uracs Krisztina - Gyógytornász

Uracs Krisztina

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Uracs Krisztina gyógytornász magánrendelése. Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem gyógytornász szakán végeztem. Gyerekkorom óta érdeklődöm a biológia, azon belül az anatómia, az emberi test felépítése, valamint annak működése iránt. Emellett mivel a sp...

Tovább olvasom
Uracs Krisztina - Gyógytornász

Uracs Krisztina

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Uracs Krisztina gyógytornász magánrendelése. Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem gyógytornász szakán végeztem. Gyerekkorom óta érdeklődöm a biológia, azon belül az anatómia, az emberi test felépítése, valamint annak működése iránt. Emellett mivel a sport, a tánc, és az egészséges életmód szerves részét képezte – és ké...

Tovább olvasom
ZERO Medical
1191 Budapest, XIX. kerület, Üllői út 206. (Kispest)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Uracs Krisztina gyógytornász magánrendelése.

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem gyógytornász szakán végeztem. Gyerekkorom óta érdeklődöm a biológia, azon belül az anatómia, az emberi test felépítése, valamint annak működése iránt. Emellett mivel a sport, a tánc, és az egészséges életmód szerves részét képezte – és képzi jelenleg is – az életemnek, nem volt kérdés, hogy melyik hivatást válasszam. A diplomám megszerzését követően a Terézvárosi Egészségügyi Szolgálatnál helyezkedtem el, ahol járóbeteg-szakellátásban dolgoztam magyarul és angolul egyaránt. 2021 tavaszától a Zero Medical rendelőben lehetőségem nyílt kizárólag egyéni kezeléseket végezni, ami jóval hatékonyabbá teszi a rehabilitációt. Nap, mint nap változatos kórképekkel találkozom, a reumatológia, ortopédia valamint a traumatológia – sportsérülések területeiről. Ezek közül talán a leggyakoribb - nyaki illetve deréktáji panaszokat kezelek döntően. Meglátásom szerint ezek a kórképek gyakran a 21. századi, sokat egy helyben ülő és álló életvitel hozadékai, amik edukációval és némely apró életmódbeli változtatással könnyedén orvosolhatók. Tevékenységem során nagy hangsúlyt kap a degeneratív (többségük helytelen életmódból adódó) betegségek prevenciója is: szenvedélyem és célom a pácienseim egészségtudatosságra, és a testük funkcionális használatára való nevelése.
Meggyőződésem, hogy a klienseimmel kialakított jó kapcsolat segíti a fejlődést, az eredményes gyógyulást, ezért empatikus figyelemmel fordulok feléjük,  együttműködve alakítjuk ki a terápiás rutinjukat. 
Gyermek - és serdülőkor ortopédiai fizioterápiájával is szívesen foglalkozom. 

Specializáció

  • Funkcionális elasztikus taping
  • SMR henger
  • McKenzie módszer – A lumbális gerinc kurzus
  • Perifériás idegmobilizáció
  • Triggerpont terápia és fascia lazító technikák
  • Flossing

Tanulmányok

  • 2020 Semmelweis Egyetem

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése