1 720 962 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Haifa Dent

Haifa Dent

1072 Budapest, VII. kerület,
Budapest, Akácfa u. 13.
Információk a rendelőről

A Haifa Dent fogászat, a város szívében szeretettel várja kedves pácienseit. Magasan képzett fogorvosok és kiemelkedő technikai munkáinkkal teljes fogászati ellátást, fájdalommentes kezelést biztosítunk.Kedvező árakkal és garantált minőséggel a Haifa Dent szakemberei biztosítják önnek. Minden korosztály számára, fog...

Tovább olvasom
Haifa Dent

Haifa Dent

Információk a rendelőről

A Haifa Dent fogászat, a város szívében szeretettel várja kedves pácienseit. Magasan képzett fogorvosok és kiemelkedő technikai munkáinkkal teljes fogászati ellátást, fájdalommentes kezelést biztosítunk.Kedvező árakkal és garantált minőséggel a Haifa De...
Tovább olvasom
1072 Budapest, VII. kerület, Budapest, Akácfa u. 13.
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Haifa Dent fogászat, a város szívében szeretettel várja kedves pácienseit.

Magasan képzett fogorvosok és kiemelkedő technikai munkáinkkal teljes fogászati ellátást, fájdalommentes kezelést biztosítunk.Kedvező árakkal és garantált minőséggel a Haifa Dent szakemberei biztosítják önnek. Minden korosztály számára, fogorvosi problémájának megoldására, több lehetőséget kínálunk.Ingyenes tanácsadást és kezelési tervet, árajánlatot kap a megbeszéltek alapján.
Szájsebészet: magasan kiemelkedő orvosunk érzéstelenítéssel, garantáltan fájdalommentes szájsebészeti műtétet végez. Allergiás betegeink részére fémmentes kerámia és cirkon koronákat, kivehető protetikát és héjkeriámát kínálunk. Minőségi, precíz, gyors munkánkat 2 éves garanciával veheti igénybe.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 5
Tisztasága 5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 5
Megközelíthetősége 5
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése