3 066 552 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Hajmax hajklinika

Hajmax hajklinika

1025 Budapest, II. kerület,
Budapest, Szépvölgyi út 100/B.
Információk a rendelőről

Mottó: "Hiteles orvosok, valódi eredmények. Ez olyan különleges? Igen. Az." Miért a HAJMAX nemzetközi intézetet válassza hajbeültetéséhez?Miért a Hajmax?· Garantált minőség! A Hajmax hajklinika legfontosabb célja pácienseink elégedettsége. A garantált minőségű, természetes hatású új haj érdekében orvosaink szigorú min...

Tovább olvasom
Hajmax hajklinika

Hajmax hajklinika

Információk a rendelőről

Mottó: "Hiteles orvosok, valódi eredmények. Ez olyan különleges? Igen. Az." Miért a HAJMAX nemzetközi intézetet válassza hajbeültetéséhez?Miért a Hajmax?· Garantált minőség! A Hajmax hajklinika legfontosabb célja pácienseink elégedettsége. A garantált mi...
Tovább olvasom
1025 Budapest, II. kerület, Budapest, Szépvölgyi út 100/B.
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Mottó: "Hiteles orvosok, valódi eredmények. Ez olyan különleges? Igen. Az."

Miért a HAJMAX nemzetközi intézetet válassza hajbeültetéséhez?
Miért a Hajmax?
· Garantált minőség!

A Hajmax hajklinika legfontosabb célja pácienseink elégedettsége. A garantált minőségű, természetes hatású új haj érdekében orvosaink szigorú minőségbiztosítási protokoll szerint dolgoznak.
· Kedvező ár!

Folyamatosan törekszünk a lehető legkedvezőbb árakat biztosítani. Vállalatunk filozófiája szerint minél több elégedett vendégünk van, annál többen ajánlanak minket.
· Ingyenes orvosi konzultáció!

Konzultáció során felmérjük leendő páciensünk adottságait, és személyre szabottan, együtt tervezzük meg az új hajat. Cégünknél kizárólag szakképzett orvosok tartanak konzultációt. A konzultáció alatt minden felmerülő kérdésre részletes és érthető választ adunk.
· Diszkréció!

Adatait bizalmasan kezeljük. Hozzájárulása nélkül senki nem juthat adatai vagy képei birtokába.
· Írásos garancia!

Munkánkra élethosszig tartó írásos garanciát vállalunk.
· A legkorszerűbb eszközpark és nemzetközi színvonal!

Nálunk elérhetőek a legújabb eszközök és kezelések. Hajátültetés mellett szemöldök-beültetéssel és szakmai tanácsadással is foglalkozunk. Eredményeink összehasonlíthatóak külföldi hajbeültető klinikák adataival. Mi nem teszünk irreális ígéreteket, ezt a nemzetközi kontroll biztosítja.
· Személyre szabott hiteles tanácsadás!

Honlapunkon és az ingyenes orvosi konzultációnkon csak valós, megbízható adatokat hallhat.
· Szakmai tudás!

Tudásunk lehetővé teszi más, félresikerült hajbeültetések korrekcióját. Orvosainkat folyamatosan képezzük. A Klinikánkon dolgozó orvososok követik a legújabb külföldi publikációkat, szakmai protokollunkat ezek alapján folyamatosan fejlesztjük.
· Természetes hatás!

Nálunk a legfontosabb eredmény a természetes hatású haj. Szigorú szakmai protokoll szerint dolgozunk, melyben az új haj egyéni tervezésétől a beültetett hajszálak dőlésszögéig minden pontosan meghatározott. Ez biztosítja egyenletesen magas színvonalú eredményeinket.
· Hajszálszám alapú számolás!

A hajmax hajklinikán Ön nem graftonként, hanem hajszálanként fizet. Így Önnek lehetősége van pontosan annyi hajszálért fizetni, amennyit átültetünk.
· Egyedülálló hajápolási protokoll!

Klinikánkon a műtét utáni hajápolási protokoll nagymértékben különbözik a többi hajklinika módszerétől. A mi protokollunk biztosítja a fejbőr gyors és tökéletes regenerálódását, ami a hajszálak sokkal magasabb arányú megmaradásához vezet.

Garancia

Klinikánk a beültetett hajra és szemöldökre élethosszig tartó írásos garanciát vállal. Büszkék vagyunk orvosaink munkájára, és az általuk elért kiváló eredményeinkre.

Klinikánk rendelkezik az elérhető legmodernebb hajápolási protokollal. Ez nagymértékben különbözik a más hajátültető cégek régebbi típusú kezelési módszerétől. Nagy gondot fordítunk pácienseink megfelelő tájékoztatására és oktatására a hajápolási technikát illetően. Ennek köszönhetőek kimagasló eredményeink.

Garanciánk értelmében az átültetett haj 97%-a kinő, és nem hullik ki többet. Ha nem megfelelő a beültetés eredménye, visszafizetjük Önnek a beavatkozás teljes árát. Erre a páciensek hosszú utánkövetése során tapasztalt egyenletesen jó eredmények adnak lehetőséget.

Galéria

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -