283 509 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Harmónia Centrum

Harmónia Centrum

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A Harmónia Gyógyászati Centrumban gyógyító tevékenységünk során már 6 éve jelentős szerepet szánunk a lökéshullám terápiának. Az elsősorban mozgásszervi betegségek kezelésére használt terápia alkalmas pl. sarok- és talpfájdalmak, tenisz és golfkönyök, csí...
Tovább olvasom
1055 Budapest, V. kerület, Markó utca 11. (Lipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A Harmónia Gyógyászati Centrumban gyógyító tevékenységünk során már 6 éve jelentős szerepet szánunk a lökéshullám terápiának. Az elsősorban mozgásszervi betegségek kezelésére használt terápia alkalmas pl. sarok- és talpfájdalmak, tenisz és golfkönyök, csípőfájdalmak, vállfájdalmak és különféle sportsérülések gyógyítására. A radiális (körkörösen, sugár irányban ható) lökéshullám terápiával történő kezeléskor keltett akusztikus hanghullámok a kezelt területen vérbőséget okozva felpezsdítik a vérkeringést. Ezért a gyulladást okozó és az évek alatt lerakódott anyagok a fájdalmas területről gyorsabban elszállítódnak a vérárammal. A kezelt területet körülvevő izmokat és ízületeket is megdolgozzák, és azok is elernyednek. Ezért mérséklődik a fájdalom is. Ezzel a mellékhatások nélküli, természetes gyógyító terápiával 6 éves tapasztalatunk szerint 4-6 kezeléssel, 80%-os valószínűséggel újra panaszmentes lehet már a kezeléssorozat végére. A gyógyulás az utolsó kezeléssel azonban még nem ér véget. Egyik legfőbb előnye, hogy a kezelt terület vérbősége a kezelést követő hetekben is fennmarad, és a szervezet öngyógyító folyamatai heteken keresztül zavartalanul dolgoznak tovább. A 15 perces vérbőséget fokozó, stimuláló kezelés heteken át tartó lankadatlan öngyógyulást eredményez a kezelt területen. A gyógyító kezeléssorozat hatékonysága így közelít a 100%-os eredményesség felé. Ezt a gyógyításban forradalmian új módszert az országban egyedülálló módon, cukorbetegség vagy vénás, artériás érbetegségek következményeként kialakult fekélyes lábsebek gyógyítására is sikerrel alkalmazzuk. Specialistáink már 60-nál több lábszárfekély gyógyulását segítették lökéshullám terápiával az elmúlt 2 évben. Jól képzett, tapasztalt orvosaink, valamint felkészült szakembereink - gyógytornász, gyógymasszőr, fizioterapeuta, természetgyógyász – segítik a hozzánk fordulók gyógyulását, rehabilitációját, és segítenek az egészség megőrzését célzó életmód kialakításában. Orvosaink a következő szakmákat képviselik: ortopédus, reumatológus, sebész, érsebész, tüdőgyógyász, gyermek tüdőgyógyász, gasztroenterológus, általános orvos.

Megközelíthetőség

  2,4,6 villamosok 2,3 metróvonalak 70-es trolibusz

Akadálymentes

  Igen

Parkolás

  Parkolás: a Harmónia Centrum közelében az utcán számos fizetős parkolóhely található, és közvetlenül a Centrum előtt 3 mozgássérült parkolóhely is van.

Nyitva tartás

  Naponta a rendelési időktől függően tartunk nyitva. Hétfőn: 8:00 - 20:00 óráig Kedden: 10:00 - 20:00 óráig Szerdán: 8:00 - 20:00 óráig Csütörtökön: 10:00 - 20:00 óráig Pénteken: 8:00 - 18:00 óráig

Vélemények

2018. május
Az udvariasság az első pillanattól kezdve és a kellemes légkör.
Gyakorlatilag a lehetetlennel egyenlő parkoló helyet találni a rendelő belvárosi elhelyezkedése miatt.
2018. május
Kedvesek, gyorsak, hozzáértők
2018. március
2018. március
2018. február
2017. december
2017. november
2017. november
2017. október
azonnal fogadtak, bár korábban érkeztem, a múlt alkalom miatt egyéb ingyen szolgáltatást ajánlottak.
2017. szeptember
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése