Google+
146 857 Sikeres foglalás!

Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Harmónia Centrum

Orvosaink szakterületenként

Sajnos ebbe a rendelőbe jelenleg nem tudunk Neked időpontot biztosítani, de több kiváló orvosunk rendel a közelben, válogass közülük!
További orvosok a kerületben >>>

Információk a rendelőről

A Harmónia Gyógyászati Centrumban gyógyító tevékenységünk során már 6 éve jelentős szerepet szánunk a lökéshullám terápiának. Az elsősorban mozgásszervi betegségek kezelésére használt terápia alkalmas pl. sarok- és talpfájdalmak, tenisz és golfkönyök, csípő...

Tovább olvasom >
A

Harmónia Centrum

1055 Budapest, V. kerület, Markó utca 11. (Lipótváros)

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Harmónia Gyógyászati Centrumban gyógyító tevékenységünk során már 6 éve jelentős szerepet szánunk a lökéshullám terápiának. Az elsősorban mozgásszervi betegségek kezelésére használt terápia alkalmas pl. sarok- és talpfájdalmak, tenisz és golfkönyök, csípőfájdalmak, vállfájdalmak és különféle sportsérülések gyógyítására. A radiális (körkörösen, sugár irányban ható) lökéshullám terápiával történő kezeléskor keltett akusztikus hanghullámok a kezelt területen vérbőséget okozva felpezsdítik a vérkeringést. Ezért a gyulladást okozó és az évek alatt lerakódott anyagok a fájdalmas területről gyorsabban elszállítódnak a vérárammal. A kezelt területet körülvevő izmokat és ízületeket is megdolgozzák, és azok is elernyednek. Ezért mérséklődik a fájdalom is. Ezzel a mellékhatások nélküli, természetes gyógyító terápiával 6 éves tapasztalatunk szerint 4-6 kezeléssel, 80%-os valószínűséggel újra panaszmentes lehet már a kezeléssorozat végére. A gyógyulás az utolsó kezeléssel azonban még nem ér véget. Egyik legfőbb előnye, hogy a kezelt terület vérbősége a kezelést követő hetekben is fennmarad, és a szervezet öngyógyító folyamatai heteken keresztül zavartalanul dolgoznak tovább. A 15 perces vérbőséget fokozó, stimuláló kezelés heteken át tartó lankadatlan öngyógyulást eredményez a kezelt területen. A gyógyító kezeléssorozat hatékonysága így közelít a 100%-os eredményesség felé. Ezt a gyógyításban forradalmian új módszert az országban egyedülálló módon, cukorbetegség vagy vénás, artériás érbetegségek következményeként kialakult fekélyes lábsebek gyógyítására is sikerrel alkalmazzuk. Specialistáink már 60-nál több lábszárfekély gyógyulását segítették lökéshullám terápiával az elmúlt 2 évben. Jól képzett, tapasztalt orvosaink, valamint felkészült szakembereink - gyógytornász, gyógymasszőr, fizioterapeuta, természetgyógyász – segítik a hozzánk fordulók gyógyulását, rehabilitációját, és segítenek az egészség megőrzését célzó életmód kialakításában. Orvosaink a következő szakmákat képviselik: ortopédus, reumatológus, sebész, érsebész, tüdőgyógyász, gyermek tüdőgyógyász, gasztroenterológus, általános orvos.

Megközelíthetőség

2,4,6 villamosok 2,3 metróvonalak 70-es trolibusz

Akadálymentes

igen

Parkoló

Parkolás: a Harmónia Centrum közelében az utcán számos fizetős parkolóhely található, és közvetlenül a Centrum előtt 3 mozgássérült parkolóhely is van.

Nyitvatartás

Naponta a rendelési időktől függően tartunk nyitva.
Hétfőn: 8:00 - 20:00 óráig
Kedden: 10:00 - 20:00 óráig
Szerdán: 8:00 - 20:00 óráig
Csütörtökön: 10:00 - 20:00 óráig
Pénteken: 8:00 - 18:00 óráig

Vélemények

34 értékelés

„Az udvariasság az első pillanattól kezdve és a kellemes légkör.”

„Gyakorlatilag a lehetetlennel egyenlő parkoló helyet találni a rendelő belvárosi elhelyezkedése miatt.”

,

„Kedvesek, gyorsak, hozzáértők”

,

„azonnal fogadtak, bár korábban érkeztem, a múlt alkalom miatt egyéb ingyen szolgáltatást ajánlottak.”

,

„A recepciós hölgy mosolygása, kedvessége.”

,

„A biztatás, hogy amit ígértek, az úgy is lesz! Hittem benne és lett eredménye! Július közepén kezdtem a lökéshullám kezelést a fájó sarkantyúmra, most szeptember van és semmim nem fáj! szaladgálok, végigtáncoltam a lányom esküvőjét 3-án. Mintha soha nem fájt volna!!! Ki...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nyugodt környezetben, szimpatikus orvosi vizsgálat”

,

„Figyelmesség, rövid várakozási idő”

„nem volt”

,

„egyszer voltam ”

„nem voit”

,

„Pontosság”

„Nem volt”

,

„Kedves, türelmes recepciós hölgyek, akik a megoldást keresik”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Türelmetlen ügyfélszolgálat, így inkább fel sem kerestem”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Levegőtlen, meleg rendelő.”

,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig