1 707 297 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Harmónia Centrum

Harmónia Centrum

1055 Budapest, V. kerület,
Markó utca 11.
(Lipótváros)
Információk a rendelőről

A Harmónia Gyógyászati Centrumban gyógyító tevékenységünk során már 6 éve jelentős szerepet szánunk a lökéshullám terápiának. Az elsősorban mozgásszervi betegségek kezelésére használt terápia alkalmas pl. sarok- és talpfájdalmak, tenisz és golfkönyök, csípőfájdalmak, vállfájdalmak és különféle sportsérülések gyógyításá...

Tovább olvasom

Harmónia Centrum

Információk a rendelőről

A Harmónia Gyógyászati Centrumban gyógyító tevékenységünk során már 6 éve jelentős szerepet szánunk a lökéshullám terápiának. Az elsősorban mozgásszervi betegségek kezelésére használt terápia alkalmas pl. sarok- és talpfájdalmak, tenisz és golfkönyök, csí...
Tovább olvasom
1055 Budapest, V. kerület, Markó utca 11. (Lipótváros)
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Harmónia Gyógyászati Centrumban gyógyító tevékenységünk során már 6 éve jelentős szerepet szánunk a lökéshullám terápiának. Az elsősorban mozgásszervi betegségek kezelésére használt terápia alkalmas pl. sarok- és talpfájdalmak, tenisz és golfkönyök, csípőfájdalmak, vállfájdalmak és különféle sportsérülések gyógyítására. A radiális (körkörösen, sugár irányban ható) lökéshullám terápiával történő kezeléskor keltett akusztikus hanghullámok a kezelt területen vérbőséget okozva felpezsdítik a vérkeringést. Ezért a gyulladást okozó és az évek alatt lerakódott anyagok a fájdalmas területről gyorsabban elszállítódnak a vérárammal. A kezelt területet körülvevő izmokat és ízületeket is megdolgozzák, és azok is elernyednek. Ezért mérséklődik a fájdalom is. Ezzel a mellékhatások nélküli, természetes gyógyító terápiával 6 éves tapasztalatunk szerint 4-6 kezeléssel, 80%-os valószínűséggel újra panaszmentes lehet már a kezeléssorozat végére. A gyógyulás az utolsó kezeléssel azonban még nem ér véget. Egyik legfőbb előnye, hogy a kezelt terület vérbősége a kezelést követő hetekben is fennmarad, és a szervezet öngyógyító folyamatai heteken keresztül zavartalanul dolgoznak tovább. A 15 perces vérbőséget fokozó, stimuláló kezelés heteken át tartó lankadatlan öngyógyulást eredményez a kezelt területen. A gyógyító kezeléssorozat hatékonysága így közelít a 100%-os eredményesség felé. Ezt a gyógyításban forradalmian új módszert az országban egyedülálló módon, cukorbetegség vagy vénás, artériás érbetegségek következményeként kialakult fekélyes lábsebek gyógyítására is sikerrel alkalmazzuk. Specialistáink már 60-nál több lábszárfekély gyógyulását segítették lökéshullám terápiával az elmúlt 2 évben. Jól képzett, tapasztalt orvosaink, valamint felkészült szakembereink - gyógytornász, gyógymasszőr, fizioterapeuta, természetgyógyász – segítik a hozzánk fordulók gyógyulását, rehabilitációját, és segítenek az egészség megőrzését célzó életmód kialakításában. Orvosaink a következő szakmákat képviselik: ortopédus, reumatológus, sebész, érsebész, tüdőgyógyász, gyermek tüdőgyógyász, gasztroenterológus, általános orvos.

Megközelíthetőség

2,4,6 villamosok 2,3 metróvonalak 70-es trolibusz

Akadálymentes

Igen

Parkolás

Parkolás: a Harmónia Centrum közelében az utcán számos fizetős parkolóhely található, és közvetlenül a Centrum előtt 3 mozgássérült parkolóhely is van.

Nyitva tartás

Naponta a rendelési időktől függően tartunk nyitva. Hétfőn: 8:00 - 20:00 óráig Kedden: 10:00 - 20:00 óráig Szerdán: 8:00 - 20:00 óráig Csütörtökön: 10:00 - 20:00 óráig Pénteken: 8:00 - 18:00 óráig

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
24 %
4 csillag
76 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.21
Tisztasága 4.38
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.5
Megközelíthetősége 4.35
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése