4 309 557 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Hattyú Medicina

Hattyú Medicina

ÉRTÉKELÉSEK (11)
4.8
4.8
11 értékelés
1015 Budapest, I. kerület, Hattyú utca 16. 3/2 17-es csengő (Várnegyed)
Időpontfoglalás
Bemutatkozás
Térkép
Értékelések

Foglalj időpontot

Bemutatkozás

Kollégáink kiválasztásakor elsődleges szempont volt a magas szintű szakmai tudás, alázat, emberség. Nagy hangsúlyt fordítunk a páciensekkel való közös együttműködésre, mert hisszük, a jó kezelés alapja a jó partneri viszony.

Családtervezés, meddőségi kivizsgálás és kezelés, várandósgondozás, nőgyógyászati kivizsgálás és műtétek, endokrinológia, magzati ultrahang diagnosztika terén nyújtunk Önöknek kiemelkedő segítséget.

 
Családtervezés
A gyermek először gondolatként fogan meg, majd valósággá válik a közös úton, melyen végig kísérjük Önöket.

Kollégáink alapszemlélete azonos: nem utólag történik a kivizsgálás, nálunk ez az első lépés!

Amennyiben gyermekvállalási szándékkal érkeznek, segítünk a részletes kivizsgálásban (hormonvizsgálatok, petevezeték átjárhatósági vizsgálat, spermakép vizsgálat, immunológiai vizsgálatok, véralvadási defektusok, vitaminhiányok, cukorháztartás zavarok feltérképezése), továbbá az eredmények kiértékelésében és a terápia beállításában.

Aki elsősorban természetes családtervezésben gondolkodik, annak a Creighton Módszer és NaProTechnologia nyújt megoldást.

Rendelőnkben a kivizsgálásoktól az inszeminációig a legjobb kezekben vannak, mindent megteszünk annak érdekében, hogy természetes úton foganjon meg gyermekük.

Ha a természetes ciklusok rásegítése is kevésnek bizonyul, akkor a SOTE II. Asszisztált Reprodukciós Centrumban (ARC) dolgozó kollégáinkkal tudnak konzultálni. Az Asszisztált Reprodukciós Centrumok által kért teljes kivizsgálását is vállaljuk, ezzel időt spórolunk az esetleges ottani hosszú várakozási idő lerövidítéséhez.

Fő célunk, hogy csak azok a páciensek kerüljenek az Asszisztált Reprodukciós Centrumokba, akiknek ez tényleg indokolt, sem a párokat, sem az intézeteket nem terhelve ezzel. Számtalanszor látjuk, hogy a kivizsgálások és megfelelő terápiák mellett spontán fogan meg terhesség, nem következik be többszöri vetélés.

A siker titka tehát a szilárd alapozás: az alapos kivizsgálás és a megfelelő szakmai figyelem. Ebben vagyunk segítségükre.

Várandósgondozás
Kollégáink nagy odaadással kísérik végig a kismamákat a várandósság útján az első pozitív terhességi teszttől a szülés utáni 6. hétig.

A várandósgondozás szerves része a magzati ultrahang diagnosztika és genetikai vizsgálat. Ehhez FMF diplomás szülész-nőgyógyász áll rendelkezésükre, aki genetikai ultrahang szűrések mellett részletes tájékoztatást ad az esetleges kockázatokról és várható kimenetelekről.

Hátterünk a SOTE Nőgyógyászati Klinika, mely az ország legkorszerűbb intézete. Mind szülészet-nőgyógyászat, mind pedig koraszülött ellátás terén magasan kiemelkedik. Évente 4500 szülés történik a Klinikán – a rutin itt nem megszokást, hanem biztonságot eredményez.

Lehetőség nyílik a lehető legtermészetesebb szülésre ugyanúgy, mint bármely magánintézetben. Zuhany, fittball labda, tatami, testhelyzet megválasztása, bordásfal és az apuka/kísérő jelenléte segít a kismamáknak, hogy szülésük nyugodt körülmények között történjen. Ezt követően 1, 2, 3, 4 és 5 ágyas kórtermekből, 48 órás korban történik a hazaengedés.

Nőgyógyászati vizsgálat
A Hattyú Medicina Orvosi Rendelőben célunk a női egészség megőrzése.

A komplex nőgyógyászati vizsgálat része a méhnyakrák szűrés, kolposzkópia, hüvelyi ultrahang és bimanuális vizsgálat, továbbá vérvételi lehetőséget biztosítunk petefészek daganat szűrésre is. Citológiai tevékenységünk részét képezi a CinTech vizsgálat is, mely a legkorszerűbb prognosztikai módszer a kóros minták elemzésekor. Megmutatja, hogy a folyamat várhatóan milyen irányba halad, várható-e romlás, vagy az eltérés normalizálódására lehet számítani.

Fogamzásgátlás/fogamzásszabályzási, cikluskövetési tanácsokkal szolgálunk, spirál felhelyezést és levételt egyaránt végzünk.

Cikluszavar esetén hormonprofil vizsgálatot kérünk, majd az eredmények értékelésével igyekszünk a természetes ciklust visszaállítani.

Myomák vizsgálata, endometriosis kivizsgálása, petefészek cysták, daganatos megbetegedések, süllyedések diagnosztikája is a feladataink része.

Amennyiben műtétre kerül a sor, annak elvégzésében kollégáink a SOTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán állnak az Önök rendelkezésére.

Megközelíthetőség

A klinika a Mammut Bevásárlóközponttal szembe, a Széna tér szomszédságában található.

Parkolás

Utcán, fizetős parkolásra van lehetőség (automata száma: 1303, MOPA kód: 3011) Mammut parkolóház

Térkép

Hattyú Medicina
1015 Budapest, I. kerület, Hattyú utca 16. 3/2 17-es csengő (Várnegyed)

Hattyú Medicina vélemények

4.75 az 5-ből
5 csillag
82 %
4 csillag
18 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Hangulata 4.82
Tisztasága 4.91
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.64
Megközelíthetősége 4.64

Részletes vélemények

2024. június
(ellenőrzött értékelés)
2024. június
Nem volt ilyen, mert be sem jutottam. A rendelő véleményezését azért írtam be, mert máshogy nem tudtam elküldeni a véleményem.
Az orvos lemondta. Már másodszor. Állítólag lázas beteg volt, kórházban. Előző nap írtak egy emailt, úgy hogy Svájcból utaztam ide emiatt. Hajnali 5- kór indultam, egész nap úton voltam, tehát nem olvastam el. Másnap az időpontom előtt 45 perccel jött a telefon, hogy olvastam-e az emailt. NEM! UTAZTAM, EMIATT. Ha az első eset lenne megértem, de 2 hónapon belül másodszor! Akkor is ideutaztam Svájcból. Az orvos szimplán nem volt ott. Tiszteletlenség! Megbízhatatlansàg!
Hasznos volt számodra ez az értékelés?
2023. május
(ellenőrzött értékelés)
2023. május
A doktornő nagyon kedves, megértő és segítőkész volt.
-
Hasznos volt számodra ez az értékelés?