1 777 239 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Hattyú Orvos Esztétikai Klinika

Hattyú Orvos Esztétikai Klinika

1124 Budapest, XII. kerület,
Csörsz utca 43. MOM Park Tornyok, Gesztenyés épület 1. emelet
(Buda)
4.64 | 69 értékelés
Információk a rendelőről

„A külső feltünteti a belsőt, az arc az embernek egész lényét adja vissza és nyilatkoztatja ki…” ( Arthur Schopenhauer: Önálló gondolkodás) A mai kor embere intenzíven éli életét, amely számos egyéni és társadalmi elvárással színezett és magában hordozza az állandó külső-belső megújulás szükségességét. Mindenki arra vá...

Tovább olvasom
Hattyú Orvos Esztétikai Klinika

Hattyú Orvos Esztétikai Klinika

Információk a rendelőről

„A külső feltünteti a belsőt, az arc az embernek egész lényét adja vissza és nyilatkoztatja ki…” ( Arthur Schopenhauer: Önálló gondolkodás) A mai kor embere intenzíven éli életét, amely számos egyéni és társadalmi elvárással színezett és magában hordozza...
Tovább olvasom
1124 Budapest, XII. kerület, Csörsz utca 43. MOM Park Tornyok, Gesztenyés épület 1. emelet (Buda)
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

„A külső feltünteti a belsőt, az arc az embernek egész lényét adja vissza és nyilatkoztatja ki…” ( Arthur Schopenhauer: Önálló gondolkodás) A mai kor embere intenzíven éli életét, amely számos egyéni és társadalmi elvárással színezett és magában hordozza az állandó külső-belső megújulás szükségességét. Mindenki arra vágyik, hogy a kiteljesedés időszakát jó egészségi állapotban, testileg-lelkileg kiegyensúlyozottan élhesse meg. A teljesítőképesség és a fizikai erőnlét szinten tartásán túl a fiatalság megőrzése az ember önmagával szemben támasztott elvárásai közül az egyik legfontosabb. Meg kell találnunk azokat a lehetőségeket, melyek új lendületet adnak ezen a téren számunkra, hisz a külső megjelenés fiatalossága, harmonikus volta a belső fiatalság, testi-lelki egyensúly függvénye és egymást kölcsönösen erősítő folyamatok. A harmonikus megjelenés - mint az önkifejezés egyik legjelentősebb eszköze- egészséges önbizalmat adva még sikeresebbé tehet bennünket mindennapi életünk során. Számos tény vezetett évekkel ezelőtt az orvostudományban ahhoz a felismeréshez, hogy a korral nem tudjuk felvenni a harcot pusztán a bőrön keresztül bejuttatott hatóanyagok segítségével, hanem egy bizonyos idő után szükség van arra is, hogy ezzel karöltve a szervezet belső működését is optimalizáljuk. Így jött létre az anti-aging orvoslás, mely a megelőzésre, valamint a külső-belső szépség és az egészség összefonódó egyensúlyára helyezi a hangsúlyt. Ezt az átfogó szemléletet tekintjük mi is hitvallásunknak a Hattyú Anti-Aging Orvos-esztétikai Klinikán. Jelképünket a finom vonalak, elegancia, mértékletesség és a természetesség jellemzi- kezeléseink során is ezek a vezető irányelveink. Orvos-esztétikai klinikánk 3 fő profillal rendelkezik: klasszikus bőrgyógyászat, esztétikai bőrgyógyászat és orvosi alakformálás. Bár mi sem ismerjük az örök élet és fiatalság titkát, de csúcstechnológiát képviselő, minimál-invazív beavatkozásaink, klasszikus gyógyászat és esztétikai orvoslás terén szerzett szakértelmünk és tapasztalataink segítségével- természetes biológiai folyamatok aktiválása révén- művészi megoldásokra vagyunk képesek az arcfiatalítás és testszobrászat terén. A minőség iránti maximális elkötelezettségünk jegyében orvos-esztétikai kezeléseink összeállításánál arra törekedtünk, hogy pácienseink számára a leggyakrabban előforduló klasszikus bőrgyógyászati, esztétikai és testalkatukkal kapcsolatos problémák kezelésére komplex, egyénre szabott megoldásokat tudjunk javasolni, mely módszerek hatékonyak, tartósak, klinikai tapasztalatokkal rendelkezünk róluk és hosszú távon is biztonságosnak bizonyulnak. Igényes környezetben, maximális szakértelemmel és egyénre szabott, hatékony kezeléseinkkel várjuk Önöket!

Parkolás

Parkolás a MOM Park üzletközpont mélygarázsában.

Nyitva tartás

Hétfőtől péntekig 10:00-20:00 óráig.

Vélemények

4.64 az 5-ből
69 értékelés alapján
5 csillag
54 %
4 csillag
46 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.83
Tisztasága 4.96
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.83
Megközelíthetősége 4.38

Részletes vélemények

Ildikó
2021. július
-
Nem volt.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. május
Nagyon szuper volt minden, a recepciós hölgyek is és a doktornő is végtelenül kedvesek voltak.
Nem volt ilyen.
Zsuzsanna
2021. március
A rendelő tiszta volt és barátságos
40 perc várakozás, a felírt gyógyszereket 5 telefonhívás és egy hét várakozás után sem tudom kiváltani
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. február
Minden profi volt
Nem volt ilyen
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. január
Gyönyörű a rendelő, minden tiszta.
Nagyon sokáig tartott. Másfél óráig voltam ott, aminek a nagy részében csak vártam.
Nandin
2020. december
Többször kínáltak vízzel vagy kávéval amíg várakoztam. Nem kértem de jól esett, hogy megkérdezték többször is, hogy biztos nem kérek-e.
Valami rendszerhiba miatt nem kaptak értesítést a foglalásomról. De az én értesítésemben is 11 óra volt 10 helyett. Ennek ellenére fogadtak csak várni kellett picit.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. november
Kedves recepciós csapat, elegáns környezet, kiváló szolgáltatás és kezelés
nincs
Ildikó
2020. november
Tiszta, hangulatos, gyönyörűen berendezett "rendelő", elképesztő gépekkel. Nagyon kedves, segítőkész recepciós kollégák.
-
Piroska
2020. október
Figyelmes gyors ellátás:
Nem volt.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. október
Kellemes környezet, szakértelem,odafigyelés ez mind egyben nagyon jó érzés volt.
Nem volt!
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése