2 921 775 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Hattyú Orvos Esztétikai Klinika

Hattyú Orvos Esztétikai Klinika

1124 Budapest, XII. kerület,
Csörsz utca 43. MOM Park Tornyok, Gesztenyés épület 1. emelet
(Buda)
4.64 | 69 értékelés
Információk a rendelőről

„A külső feltünteti a belsőt, az arc az embernek egész lényét adja vissza és nyilatkoztatja ki…” ( Arthur Schopenhauer: Önálló gondolkodás) A mai kor embere intenzíven éli életét, amely számos egyéni és társadalmi elvárással színezett és magában hordozza az állandó külső-belső megújulás szükségességét. Mindenki arra vá...

Tovább olvasom
Hattyú Orvos Esztétikai Klinika

Hattyú Orvos Esztétikai Klinika

Információk a rendelőről

„A külső feltünteti a belsőt, az arc az embernek egész lényét adja vissza és nyilatkoztatja ki…” ( Arthur Schopenhauer: Önálló gondolkodás) A mai kor embere intenzíven éli életét, amely számos egyéni és társadalmi elvárással színezett és magában hordozza...
Tovább olvasom
1124 Budapest, XII. kerület, Csörsz utca 43. MOM Park Tornyok, Gesztenyés épület 1. emelet (Buda)
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

„A külső feltünteti a belsőt, az arc az embernek egész lényét adja vissza és nyilatkoztatja ki…” ( Arthur Schopenhauer: Önálló gondolkodás) A mai kor embere intenzíven éli életét, amely számos egyéni és társadalmi elvárással színezett és magában hordozza az állandó külső-belső megújulás szükségességét. Mindenki arra vágyik, hogy a kiteljesedés időszakát jó egészségi állapotban, testileg-lelkileg kiegyensúlyozottan élhesse meg. A teljesítőképesség és a fizikai erőnlét szinten tartásán túl a fiatalság megőrzése az ember önmagával szemben támasztott elvárásai közül az egyik legfontosabb. Meg kell találnunk azokat a lehetőségeket, melyek új lendületet adnak ezen a téren számunkra, hisz a külső megjelenés fiatalossága, harmonikus volta a belső fiatalság, testi-lelki egyensúly függvénye és egymást kölcsönösen erősítő folyamatok. A harmonikus megjelenés - mint az önkifejezés egyik legjelentősebb eszköze- egészséges önbizalmat adva még sikeresebbé tehet bennünket mindennapi életünk során. Számos tény vezetett évekkel ezelőtt az orvostudományban ahhoz a felismeréshez, hogy a korral nem tudjuk felvenni a harcot pusztán a bőrön keresztül bejuttatott hatóanyagok segítségével, hanem egy bizonyos idő után szükség van arra is, hogy ezzel karöltve a szervezet belső működését is optimalizáljuk. Így jött létre az anti-aging orvoslás, mely a megelőzésre, valamint a külső-belső szépség és az egészség összefonódó egyensúlyára helyezi a hangsúlyt. Ezt az átfogó szemléletet tekintjük mi is hitvallásunknak a Hattyú Anti-Aging Orvos-esztétikai Klinikán. Jelképünket a finom vonalak, elegancia, mértékletesség és a természetesség jellemzi- kezeléseink során is ezek a vezető irányelveink. Orvos-esztétikai klinikánk 3 fő profillal rendelkezik: klasszikus bőrgyógyászat, esztétikai bőrgyógyászat és orvosi alakformálás. Bár mi sem ismerjük az örök élet és fiatalság titkát, de csúcstechnológiát képviselő, minimál-invazív beavatkozásaink, klasszikus gyógyászat és esztétikai orvoslás terén szerzett szakértelmünk és tapasztalataink segítségével- természetes biológiai folyamatok aktiválása révén- művészi megoldásokra vagyunk képesek az arcfiatalítás és testszobrászat terén. A minőség iránti maximális elkötelezettségünk jegyében orvos-esztétikai kezeléseink összeállításánál arra törekedtünk, hogy pácienseink számára a leggyakrabban előforduló klasszikus bőrgyógyászati, esztétikai és testalkatukkal kapcsolatos problémák kezelésére komplex, egyénre szabott megoldásokat tudjunk javasolni, mely módszerek hatékonyak, tartósak, klinikai tapasztalatokkal rendelkezünk róluk és hosszú távon is biztonságosnak bizonyulnak. Igényes környezetben, maximális szakértelemmel és egyénre szabott, hatékony kezeléseinkkel várjuk Önöket!

Parkolás

Parkolás a MOM Park üzletközpont mélygarázsában.

Nyitva tartás

Hétfőtől péntekig 10:00-20:00 óráig.

Vélemények

4.64 az 5-ből
69 értékelés alapján
5 csillag
54 %
4 csillag
46 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.83
Tisztasága 4.96
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.83
Megközelíthetősége 4.38

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2021. július
-
Nem volt.

(ellenőrzött értékelés)
2021. május
Nagyon szuper volt minden, a recepciós hölgyek is és a doktornő is végtelenül kedvesek voltak.
Nem volt ilyen.

(ellenőrzött értékelés)
2021. március
A rendelő tiszta volt és barátságos
40 perc várakozás, a felírt gyógyszereket 5 telefonhívás és egy hét várakozás után sem tudom kiváltani

(ellenőrzött értékelés)
2021. február
Minden profi volt
Nem volt ilyen

(ellenőrzött értékelés)
2021. január
Gyönyörű a rendelő, minden tiszta.
Nagyon sokáig tartott. Másfél óráig voltam ott, aminek a nagy részében csak vártam.

(ellenőrzött értékelés)
2020. december
Többször kínáltak vízzel vagy kávéval amíg várakoztam. Nem kértem de jól esett, hogy megkérdezték többször is, hogy biztos nem kérek-e.
Valami rendszerhiba miatt nem kaptak értesítést a foglalásomról. De az én értesítésemben is 11 óra volt 10 helyett. Ennek ellenére fogadtak csak várni kellett picit.

(ellenőrzött értékelés)
2020. november
Kedves recepciós csapat, elegáns környezet, kiváló szolgáltatás és kezelés
nincs

(ellenőrzött értékelés)
2020. november
Tiszta, hangulatos, gyönyörűen berendezett "rendelő", elképesztő gépekkel. Nagyon kedves, segítőkész recepciós kollégák.
-

(ellenőrzött értékelés)
2020. október
Figyelmes gyors ellátás:
Nem volt.

(ellenőrzött értékelés)
2020. október
Kellemes környezet, szakértelem,odafigyelés ez mind egyben nagyon jó érzés volt.
Nem volt!