Google+
142 500 Sikeres foglalás!

Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Hattyú Orvos-Esztétikai Klinika

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről

„A külső feltünteti a belsőt, az arc az embernek egész lényét adja vissza és nyilatkoztatja ki…” ( Arthur Schopenhauer: Önálló gondolkodás) A mai kor embere intenzíven éli életét, amely számos egyéni és társadalmi elvárással színezett és magában hordozza az állan...

Tovább olvasom >
A

Hattyú Orvos-Esztétikai Klinika

1125 Budapest, XII. kerület, Nógrádi utca 4. (Istenhegy)
Időpontfoglalás az orvosokhoz
Csak őket mutasd:
Foglaláshoz kattintson
az időpontra

Részletes adatok

Bemutatkozás

„A külső feltünteti a belsőt, az arc az embernek egész lényét adja vissza és nyilatkoztatja ki…” ( Arthur Schopenhauer: Önálló gondolkodás) A mai kor embere intenzíven éli életét, amely számos egyéni és társadalmi elvárással színezett és magában hordozza az állandó külső-belső megújulás szükségességét. Mindenki arra vágyik, hogy a kiteljesedés időszakát jó egészségi állapotban, testileg-lelkileg kiegyensúlyozottan élhesse meg. A teljesítőképesség és a fizikai erőnlét szinten tartásán túl a fiatalság megőrzése az ember önmagával szemben támasztott elvárásai közül az egyik legfontosabb. Meg kell találnunk azokat a lehetőségeket, melyek új lendületet adnak ezen a téren számunkra, hisz a külső megjelenés fiatalossága, harmonikus volta a belső fiatalság, testi-lelki egyensúly függvénye és egymást kölcsönösen erősítő folyamatok. A harmonikus megjelenés - mint az önkifejezés egyik legjelentősebb eszköze- egészséges önbizalmat adva még sikeresebbé tehet bennünket mindennapi életünk során. Számos tény vezetett évekkel ezelőtt az orvostudományban ahhoz a felismeréshez, hogy a korral nem tudjuk felvenni a harcot pusztán a bőrön keresztül bejuttatott hatóanyagok segítségével, hanem egy bizonyos idő után szükség van arra is, hogy ezzel karöltve a szervezet belső működését is optimalizáljuk. Így jött létre az anti-aging orvoslás, mely a megelőzésre, valamint a külső-belső szépség és az egészség összefonódó egyensúlyára helyezi a hangsúlyt. Ezt az átfogó szemléletet tekintjük mi is hitvallásunknak a Hattyú Anti-Aging Orvos-esztétikai Klinikán. Jelképünket a finom vonalak, elegancia, mértékletesség és a természetesség jellemzi- kezeléseink során is ezek a vezető irányelveink. Orvos-esztétikai klinikánk 3 fő profillal rendelkezik: klasszikus bőrgyógyászat, esztétikai bőrgyógyászat és orvosi alakformálás. Bár mi sem ismerjük az örök élet és fiatalság titkát, de csúcstechnológiát képviselő, minimál-invazív beavatkozásaink, klasszikus gyógyászat és esztétikai orvoslás terén szerzett szakértelmünk és tapasztalataink segítségével- természetes biológiai folyamatok aktiválása révén- művészi megoldásokra vagyunk képesek az arcfiatalítás és testszobrászat terén. A minőség iránti maximális elkötelezettségünk jegyében orvos-esztétikai kezeléseink összeállításánál arra törekedtünk, hogy pácienseink számára a leggyakrabban előforduló klasszikus bőrgyógyászati, esztétikai és testalkatukkal kapcsolatos problémák kezelésére komplex, egyénre szabott megoldásokat tudjunk javasolni, mely módszerek hatékonyak, tartósak, klinikai tapasztalatokkal rendelkezünk róluk és hosszú távon is biztonságosnak bizonyulnak. Igényes környezetben, maximális szakértelemmel és egyénre szabott, hatékony kezeléseinkkel várjuk Önöket!

Megközelíthetőség

Busz: 21, 21A Szél Kálmán térről, 112 Urániától, 102 Déli Pályaudvartól

Parkoló

Parkolás a klinika előtt az utcán, díjmentesen

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 9-17 óráig.

Vélemények

47 értékelés

„Professzionális hozzáállás és környezet, ugyanakkor maximális kedvesség.”

,

„A megadott időponthoz képest 45 percet kellett várni.”

,

„Nagyon kulturált, tiszta a rendelő és az egész épület! Jól esett, hogyva doktornő és a recepciós hölgy is mosolygott :) ”

,

„Elegáns, esztétikus, praktikus környezet.”

„nem volt”

,

„Szép környezet”

„Sok a lépcső, valamint hazafelé nehéz volt taxit hívni”

,

„Gyönyörű rendelő, elegáns környezet.”

,

„Gyors, korrekt, ssegítőkész recepció és asszisztencia”

„nincs”

,

„Kedvesség,figyelmesség nagy szakmai hozzáértés”

,

„Mindenki nagyon figyelmes és kedves volt velem.”

„Nincs.”

,

„Szép új rendelő, még a WC is szép és rendben van, mi ritka:)”

,

„Szakértő kezek, kedves, figyelmes, barátságos légkörrel! :)”

„-”

,

„Gyönyörű, új rendelő, egyszerű parkolással.”

,

„A jó légkör, a barátságos hangulat és az odafigyelés.”

„Várnom kellett, pedig nem volt előttem senki, de ez sem volt igazán kellemetlen, csak ha muszáj valamit megemlíteni, akkor talán ez. A várakozást kényelmes körülmények között töltöttem.”

,

„Szép környezet és belső tér.”

„-”

,

„Szakértelem, kedvesség, nyugalom, tisztaság, mindenben!”

„-”

,

„-”

,

„A recepciós hölgy nagyon segítőkész volt,.”

,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig