886 866 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Homeomedicina Egészségcentrum

Homeomedicina Egészségcentrum

2000 Szentendre,
Dózsa György út 6.
Információk a rendelőről

A homeopátiás gyógyszerek természetes, vagyis növényi, állati és ásványi anyagokból készülnek, hatásukat pedig nem vegyi úton fejtik ki, hanem a szervezet „saját erőit”, immunrendszerét stimulálják és állítják csatasorba a betegség ellen. A homeopátiás gyógyszerben található molekuláris mennyiségű hatóanyag tehát nem k...

Tovább olvasom
Homeomedicina Egészségcentrum

Homeomedicina Egészségcentrum

Információk a rendelőről

A homeopátiás gyógyszerek természetes, vagyis növényi, állati és ásványi anyagokból készülnek, hatásukat pedig nem vegyi úton fejtik ki, hanem a szervezet „saját erőit”, immunrendszerét stimulálják és állítják csatasorba a betegség ellen. A homeopátiás gy...
Tovább olvasom
2000 Szentendre, Dózsa György út 6.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület
2000 Szentendre, Dózsa György út 6.

Részletes adatok

Bemutatkozás

A homeopátiás gyógyszerek természetes, vagyis növényi, állati és ásványi anyagokból készülnek, hatásukat pedig nem vegyi úton fejtik ki, hanem a szervezet „saját erőit”, immunrendszerét stimulálják és állítják csatasorba a betegség ellen. A homeopátiás gyógyszerben található molekuláris mennyiségű hatóanyag tehát nem kémiailag hat, hanem információt közöl.

Megközelíthetőség

Szentendrei HÉV

Parkolás

Ingyenes parkolási lehetőség a közelben.

Vélemények

2015. január
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése