1 594 845 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Horváth Ádám magánrendelése

Horváth Ádám magánrendelése

1082 Budapest, VIII. kerület,
Kisfaludy utca 28/a.
(Józsefváros)
4.0 | 2 értékelés
Információk a rendelőről

Horváth Ádám vagyok, pszichológus, szexuálpszichológiai szakpszichológus. Személyelemzőként és pszichológusként is az ELTE-n végeztem. Tanulmányaim során alakult ki bennem az érdeklődés a szexuális és párkapcsolati problémák iránt, és ez vezetett végül oda, hogy tovább képezzem magam a témában. Stílusomhoz is ez illesz...

Tovább olvasom
Horváth Ádám magánrendelése

Horváth Ádám magánrendelése

Információk a rendelőről

Horváth Ádám vagyok, pszichológus, szexuálpszichológiai szakpszichológus. Személyelemzőként és pszichológusként is az ELTE-n végeztem. Tanulmányaim során alakult ki bennem az érdeklődés a szexuális és párkapcsolati problémák iránt, és ez vezetett végül od...
Tovább olvasom
1082 Budapest, VIII. kerület, Kisfaludy utca 28/a. (Józsefváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Horváth Ádám vagyok, pszichológus, szexuálpszichológiai szakpszichológus. Személyelemzőként és pszichológusként is az ELTE-n végeztem. Tanulmányaim során alakult ki bennem az érdeklődés a szexuális és párkapcsolati problémák iránt, és ez vezetett végül oda, hogy tovább képezzem magam a témában. Stílusomhoz is ez illeszkedik leginkább, törekszem arra, hogy a problémákról határozottan, egyértelműen, egy ítéletektől mentes légkörben tudjunk beszélni. Igyekszem nem nyersnek hangzani, de a véleményem az, hogy a szexualitás kérdéskörében nincs helye a virágnyelvnek. Ezen kívül természetesen segíteni tudok olyan mindennapi nehézségek leküzdésében, mint a stressz, konfliktusok, feszültségek, akár munkahelyen, akár magánéletben. A hozzám bejelentkezőknek igyekszem a lehető legrövidebb idő alatt segíteni az erre legalkalmasabb módszerekkel. Ez ugyan személyenként változik, de általában jól működnek azok a gyakorlatok, amelyek a kognitív viselkedésterápia egyes elemeit tartalmazzák. Szeretem a gyakorlati elemekre helyezni a hangsúlyt, naplózással feltárni a destruktív viselkedésformákat, majd ezeket célzottan konstruktívvá formálni. 5-6 üléssel még így is érdemes számolni, valamint, mint sokminden más, ez sem megy varázsütésre. Azok a potenciális klienseim, akik gyors és tartós eredményt szeretnének elérni, érdemes, ha felkészülnek arra, hogy aktívan részt kell venniük a problémák kezelésében, követniük az utasításokat, és ha szükséges, rendszeresen végezzék el az otthonra kiadott gyakorlatokat. Ha mindezt sikerül betartani, akkor együtt jó úton fogunk haladni a jobbulás felé.

Megközelíthetőség

A Corvin negyed metrómegálló mellett található, a Nap utcáról nyíló Kisfaludy utca 28/a. szám alatt.

Parkolás

Parkolás a környező utcákban és a Corvin pláza mélygarázsában lehetséges

Vélemények

4 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
100 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.5
Tisztasága 4
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 3.5
Megközelíthetősége 4

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. május
Otthonos volt a környezet.
Nem volt ilyen.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése