573 732 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Hospit Kkt Ápolási Intézet

Hospit Kkt Ápolási Intézet

Hospit Kkt Ápolási Intézet

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Az intézetet 2000-ben alapították, főként fekvőbeteg ellátással foglalkozik. Az intézetben a krónikus betegséggel küzdők, és az eszméletlen betegek ápolása is megoldott. Telefonszám:52/570-619, 52/570-617
4080 Hajdúnánás, Magyar utca 92.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Az intézetet 2000-ben alapították, főként fekvőbeteg ellátással foglalkozik. Az intézetben a krónikus betegséggel küzdők, és az eszméletlen betegek ápolása is megoldott.

  Telefonszám:
  52/570-619, 52/570-617

Megközelíthetőség

  Az intézet a Magyar utca 92. szám alatt található, a Perczel utca és a Nagy Sándor utca között.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése