243 555 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
HTS Medical Center - Budapest

HTS Medical Center - Budapest

HTS Medical Center - Budapest

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A HTS Medical Center budapesti rendelőjében bőrgyógyász szakorvosunk várja szeretettel az érdeklődő pácienseket. Cím: 1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 45-47. A magánrendelőben csak készpénzes fizetésre van lehetőség.
1136 Budapest, XIII. kerület, Hegedűs Gyula u. 45-47. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A HTS Medical Center budapesti rendelőjében bőrgyógyász szakorvosunk várja szeretettel az érdeklődő pácienseket. Cím: 1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 45-47.

  A magánrendelőben csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

Megközelíthetőség

  M3 metró Lehel Tér megállójától 5 perc gyalog; 76. troli Hegedűs Gyula utcai megállója 15. és 115. busz. Bejárat a rendelőbe a kocsibejáraton keresztül, a 45-47 házszám felirattól kb. 20 méterrel észak felé (Újpest irányában). Csengőgomb a kapu bal oldalán.

Parkolás

  A Hegedűs Gyula utcában, illetve a 13. kerületben lévő környező utcákban 19:00 óráig fizetős parkolásra van lehetőség. 19.00 óra után a parkolás ingyenes.

Nyitva tartás

  Keddi napokon 17:00-től 21:00-ig

Vélemények

2018. december
2018. november
2018. augusztus
2018. augusztus
Azonnal sorra kerültem.
SZTK hangulat.
2018. június
2018. április
2018. március
2018. március
2018. március
2018. február
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése