245 481 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Huniko Egészségügyi Szolgáltató Kft. - Miskolc

Huniko Egészségügyi Szolgáltató Kft. - Miskolc

Huniko Egészségügyi Szolgáltató Kft. - Miskolc

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A Huniko Kft. több éves jelentős tapasztalattal rendelkezik az egészségügyi szolgáltatás terén. Az ország területén három különböző telephelyen nyújtanak képalkotó diagnosztikai szolgáltatást, mindezt ízléses, kulturált, higiénikus körülmények között. Az...
Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    A Huniko Kft. több éves jelentős tapasztalattal rendelkezik az egészségügyi szolgáltatás terén. Az ország területén három különböző telephelyen nyújtanak képalkotó diagnosztikai szolgáltatást, mindezt ízléses, kulturált, higiénikus körülmények között. Az említett telephelyek közül az egyik a miskolci, ahol a MISEK Diósgyőri telephely Radiológiai Osztályát működtetik. 1995. évtől végez a HUNIKO Kft. CT vizsgálatokat járóbetegek részére, az Országos Egészségbiztosítási Pénztárral kötött finanszírozási szerződés alapján.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése