1 581 954 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Implantix - Újpest

Implantix - Újpest

1044 Budapest, IV. kerület,
Fiumei út 18/A.
(Újpest)
4.9 | 3 értékelés
Információk a rendelőről

Rendelőnk Budapesten, az újpesti Fiumei út 18/A szám alatt található. Fontos számunkra, hogy könnyen megközelíthető, frekventált helyen, ugyanakkor nyugodt környezetben fogadhassuk pácienseinket. Nagy forgalmú, sok orvost foglalkoztató, modern magánrendelőkben szerzett tapasztalataink alapján úgy döntöttünk, hogy olyan...

Tovább olvasom

Implantix - Újpest

Információk a rendelőről

Rendelőnk Budapesten, az újpesti Fiumei út 18/A szám alatt található. Fontos számunkra, hogy könnyen megközelíthető, frekventált helyen, ugyanakkor nyugodt környezetben fogadhassuk pácienseinket. Nagy forgalmú, sok orvost foglalkoztató, modern magánrendel...
Tovább olvasom
1044 Budapest, IV. kerület, Fiumei út 18/A. (Újpest)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Rendelőnk Budapesten, az újpesti Fiumei út 18/A szám alatt található. Fontos számunkra, hogy könnyen megközelíthető, frekventált helyen, ugyanakkor nyugodt környezetben fogadhassuk pácienseinket. Nagy forgalmú, sok orvost foglalkoztató, modern magánrendelőkben szerzett tapasztalataink alapján úgy döntöttünk, hogy olyan környezetet fogunk kialakítani, ahol nem csak a legmodernebb felszereltség és anyagtechnológia adott, hanem az is, hogy – családias hangulatban - elegendő időt tudunk betegeinkre fordítani. Célunk, hogy minden páciensünket nyugodt környezetben, az elérhető legmagasabb színvonalon, a lehető legnagyobb gondossággal lássuk el. Filozófiánk, hogy a fogpótlások, tömések, implantátumok tartóssága a páciens és a fogorvos közös érdeke. Hiszünk a magas szakmai színvonalú, minőségi ellátásban, ezért munkáinkra garanciát vállalunk.

Megközelíthetőség

Autóval, tömegközlekedéssel

Akadálymentes

Igen

Parkolás

Ingyenes parkolás a rendelő előtt.

Nyitva tartás

Hétfő: 8:00-13:00 Péntek: 8:00-17:00 Szombat: 8:00-14:00

Vélemények

4.9 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 5
Tisztasága 5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 5
Megközelíthetősége 4.7

Részletes vélemények

Petra
2021. március
Minden nagyon rendben volt.
Nem volt ilyen
Ablakgyártó László
2021. január
A múlt héten jártam a Doktornőnél és teljesen meg vagyok vele elégedve! Hosszú ideje húzódó fájdalmamat szüntette meg azonnal. Minden fájdalommentes volt, még a gyökérkezelés is!! Mindent elmagyarázott, teljes körű volt a tájékoztatás. Az asszisztens hölgy is nagyon kedves és csinos. Bátran fogom őket ajánlani mindenkinek.
Minden tökéletes volt
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése