Google+
120 231 Sikeres foglalás!

Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

A szépség és egészség orvosai

A Nyugatitól mindössze pár percre működik a Körúti Orvosi Centrum, mely fő profilját tekintve, a szépség és egészség szolgálatában áll. A megjelenésünkkel, külsőnkkel való problémáinkkal, vagy egészségügyi gondjainkkal bátran fordulhatunk a kiváló szakemberekből álló csapathoz. A Centrumot két hölgy vezeti: Dr. Papp Ildikó és Dr. Tisza Tímea.A Körúti Orvosi Centrumba a FoglaljOrvost.hu oldalain is be lehet jelentkezni. A megfelelő szakterület kiválasztása után, vagy a klinika információs oldalán megjelenő szabad rendelési időpontokra kattintva azonnal lehet időpontot foglalni, amikor is a választott orvos fogadja a pácienseket. A rendelő reggel nyolc és este nyolc óra között várja ügyfeleit. Az előre megbeszélt időpontban maximum 10-15 perces várakozásra lehet számítani. Ezt az időt igen kellemes, kulturált környezetben töltheti el a beteg.

 

A bőrgyógyászatra specializálódott szakemberek mellett, a kapcsolódó területek orvosai szeretettel várják a segítségre szorulókat.

A teljesség igénye nélkül a szépészeti, bőrgyógyászati szolgáltatások:
• esztétikai bőrgyógyászat (botox kezelés, fokozott izzadás kezelése, ráncfeltöltés, ajakfeltöltés, stb.);
• lézerkezelések (arci értágulat, seprűvénák kezelése, tartós szőrtelenítés);
• plasztikai sebészet,
• bőrgyógyászat (akne, pattanás, anyajegy, bőrgomba, körömgomba, ekcéma, gyermek bőrgyógyászat, pikkelysömör, lábszárfekély, stb.);
• egy napos sebészet (benőtt köröm, bőr alatti zsírcsomók, ciszták sebészete, tyúkszemek, szemölcsök kezelése).


Igyekszünk a lehető legszélesebb körben kezelni a szépség és egészség területéhez kapcsolódó problémákat, betegségeket" - tájékoztatott dr. Papp Ildikó bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos, a Körúti Orvosi Centrum esztétikai központjának vezetője.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk, áraink a magánrendelőknél megszokott nagyságrendűek. Ugyanakkor vannak úgynevezett „csomagjaink", melyekkel akár 50%-os árkedvezmény érhető el. Kidolgoztunk egy bérletrendszert is, mely szintén kedvezményeket tartalmaz, valamint a manager-szűrés is kedvező áron nyújtott szolgáltatásokkal várja az egészségükkel törődő pácienseket.
A rendelőben gyógyító mind a tizenhat orvos és segítőik is nemzetközileg ismert és elismert szakemberek
" - szögezi le a doktornő. Ő maga is épp most érkezett meg Indonéziából, ahol egy kongresszuson tartott előadást. Idehaza jelenleg egy anti-aging program bevezetésén dolgozik - többek között - a Centrum munkatársaival.
Azt hiszem, büszkék lehetünk rá, hogy esztétikai centrumunkba külföldi orvosok jönnek elsajátítani a legújabb technikákat."

A Körúti Orvosi Centrum Egészséges Fogyás programjának alapja, hogy a szépséghez és egészséghez szorosan hozzátartozik a megfelelő testsúly is. Nem fogyókúrát ajánlanak, hanem életmódváltást. Ehhez orvosi és dietetikusi kontroll mellett elsajátítható életformát tanítanak meg. Nem alkalmaznak sem táplálék-kiegészítőket, sem gyógyszereket. Az Egészséges Fogyás módszerrel a természetes és egészséges alapanyagokra helyezik a hangsúlyt, mindezt személyre szabottan.


A Körúti Orvosi Centrumban működik HPV centrum is. Itt bőrgyógyász-nemigyógyász, nőgyógyász-onkológus, urológus, fül-orr-gégész és proktológus szakorvosok munkacsoportja vizsgálja és kezeli a Humán Papilloma vírus által okozott fertőzéseket.


A felnőtt és gyermek bőrgyógyászati rendelések mellett nemigyógyász, nőgyógyász, urológus, andrológus, allergológus, belgyógyász, lipidológus, dietetikus és sebész szakorvosok várják a pácienseket. A szakorvosi kezelések mellett ultrahang, EKG és laborvizsgálatokat is a helyszínen végeznek.

 

Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig