Google+
122 536 Sikeres foglalás!

Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Naptár

A GOOGLE CALENDAR ÉS A FOGLALJORVOST NAPTÁRÁNAK ÖSSZEKÖTÉSE

 

Mielőtt a saját gmailes naptárát össze szeretné kötni a Foglaljorvost naptárával kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy az összekapcsolódást engedélyezzük. Az engedélyezés klinika szinten működik.

Jelentkezését az office@foglaljorvost.hu mailcímre várjuk.

 

1. Az engedélyezést követően a Foglaljorvost orvos admin  (http://doctor.foglaljorvost.hu) felületén megjelenik a jobb felső sarokban egy naptár ikon.

 

 

 2. A naptárikonra kattintva jelenik meg a „Kapcsolódás” gomb.

 

 

3. A Kapcsolódás gombra kattintva a Google oldala jön be. Itt lehet kiválasztani a megfelelő naptárt. A Google Calendar mindig egy adott gmailes email címhez kapcsolódik. Amennyiben be van lépve az adott számítógépen a gmailes fiókjába, akkor az automatikusan meg fog itt jelenni. Ha nincs még belépve, vagy idegen gépen állítja be az a funkciót, akkor az alsó sorba kell beírni a megfelelő gmailes email címet. Ebben az esetben a google kérni fogja a google fiók jelszavát (a gmail jelszót).

 

 

4. A következő lépésként a google felületén el kell fogadni a naptárak megtekintését és kezelését.

 

 

5. Az elfogadás után a Foglaljorvost adminoldalán lehet beállítani az importálást és az exportálás funkciókat.

Az első sorban az importálás a Foglaljorvost.hu naptár beállítása jelenik meg. Ez azt jelenti, hogy, ha Ön a saját google naptárába valamilyen programot, vagy egy beteg vizsgálatát, kezelését rögzíti, akkor ez a Foglaljorvost naptárába „foglalt” időpontként fog megjelenni. Vagyis a betegek az interneten nem tudnak erre az időpontra foglalást készíteni, hiszen a foglalási rendszerben nem jelenik meg, mint szabad időpont.

Az értesítési emailre akkor küldünk Önnek értesítést, ha a google naptárba olyan időpontot tesz fel, ami már foglalt a Foglaljorvost naptárában, vagyis van már Önnek oda egy páciens előjegyezve. (Ez azért történhet meg, mert a google naptárba egymást átfedő, illetve azonos időpontra több esemény is rögzíthető. )

 

 

 

A második sorban az exportálás a Google naptárba funkció beállítása található. Ez azt jelenti, hogy ha a foglaljorvost.hu oldalról foglalás érkezik az Ön rendelésére, akkor az automatikusan megjelenik az Ön saját google calendar-jában is.

 

 

Kérjük, hogy az aktiválást ne felejtsék el a legördülő menüvel beállítani igenre. 

 

 

6. Tehát amikor a Foglaljorvost.hu oldalán egy páciens az Ön rendelésére időpontot foglal, akkor az a szokásos módon megjelenik az admin felület „szabad időpontok” naptárában.

 

 

 

Ezt követően ugyan ez a foglalás a beteg nevével bekerül a google naptárba is.

 

 

 

 

Napközben félórás automatikus frissítésekkel kerülnek át az adatok egyik naptárból a másikra, éjszaka 2 óránként. Természetesen mindkét felület kézzel is frissíthető – böngészőtől függő módon, illetve Ctrl+F5 gombok megnyomásával, vagy bármelyik oldal (újra) megnyitásával.

 

7. Amennyiben a beteg a foglalást lemondja, akkor ezek az időpontok mindkét naptárból törlődnek.


8. Ha a páciens a foglalási időpontját módosítja, akkor a módosított időpont fog megjelenni a naptárakban.


9. Abban az esetben, ha Ön a saját google naptárjából kitörli a foglalást, akkor az a Foglaljorvost naptárában az orvos által lemondott időpontként fog megjelenni. 

 

Amennyiben a beállítással vagy a naptárak kezelésével kapcsolatban bármilyen kérdés, kérés merül fel, kérjük keressenek bennünket az office@foglaljorvost.hu mailcímen, vagy a 30/461-7761-es telefonszámon.

 

A Foglaljorvost.hu csapataSegíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig