812 652 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

InspiroMed

InspiroMed

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Az InspiroMed a XII. kerületben, a Virányosi Klinika épületén belül található. A magánrendelőben tüdőgyógyászati-, allergia-, légzésrehabilitációs és somnológiai vizsgálatokra van lehetőség időpontot foglalni. Tisztelt Pácienseink! Ezúton tájékoztatjuk Ön...
Tovább olvasom
1125 Budapest, XII. kerület, Virányos út 23/d. (Virányos)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Az InspiroMed a XII. kerületben, a Virányosi Klinika épületén belül található. A magánrendelőben tüdőgyógyászati-, allergia-, légzésrehabilitációs és somnológiai vizsgálatokra van lehetőség időpontot foglalni.

  Tisztelt Pácienseink!

  Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az InspiroMed Légzésközpont és Alvásklinika működése és pácienseink ellátása jelenleg folyamatos. Pácienseinket előzetes, telefonos kikérdezés, majd a belépést megelőző gyors állapotfelmérés után fogadjuk.

  Pácienseink és munkatársaink biztonságát szem előtt tartva, a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetre felkészültünk, a hatósági iránymutatások alapján a szükséges higiénés és ellátási protokollokat kidolgoztuk, munkánkat ezen szigorú szabályok szerint végezzük.

  A hatóságokkal kapcsolatot tartunk, jelzéseiket folyamatosan figyelemmel kísérjük és azok alapján a szükséges intézkedéseket haladéktalanul megtesszük, erről pácienseinket is értesítjük.

  Kérjük, hogy hirtelen jelentkező magas láz, mellkasi fájdalom, száraz köhögés, nehézlégzés, gyengeség esetén forduljon háziorvosához. Koronavírus gyanúja esetében az érintett pácienseket az InspiroMed nem tudja fogadni, de segítséget nyújtunk a kötelező eljárásrend során.

  Rendelési időbeosztásunk jelenleg változatlan, a helyszíni szolgáltatásokon túl pácienseink rendelkezésére állunk az alábbi távgondozási szolgáltatásokkal is:

  - Telefonos/Skype konzultáció
  - Távgondozási csomagok
  - Recept és szakorvosi javaslatok írása
  - Otthoni alvásdiagnosztika

Megközelíthetőség

  Tömegközlekedéssel: Autóbuszok: 22, 22A, 222, 291, 781-789, 791, -3, -4, -5 Villamos: 17, 19, 56, 56A, 59B, 61

Akadálymentes

  Igen

Parkolás

  A Klinika mellett az utcán, ingyenesen.

Nyitva tartás

  H: 9:30-13:30 Sz: 16:00-20:15 Cs: 16:00-20:15

Vélemények

9 értékelés
2020. július
2020. június
2020. június
2020. június
Kedvesség
Nem volt
2020. június
Barátságos, kedves, odafigyelő, alapos bánásmód .
Nem volt ilyen.
2020. június
Maximális figyelmesség, segítőkészség
Nem volt ilyen
2020. április
Tisztaság nyugalom
Nem volt
2020. április
2020. március
Nem kellett várni, pontosan a megbeszélt időben fogadtak.
Nem volt.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése