327 474 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Kanapé Pszichopraxis

Kanapé Pszichopraxis

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A Kanapé pszichopraxis, kellemes, otthont idéző környezetben várja mindazokat, akik segítséget szeretnének kapni életvezetési-, párkapcsolati-, vagy egyéb lelki problémáikban. A rendelő a Belvárosban, a pesti és budai kerületekből is tömegközlekedéssel (...
Tovább olvasom
1137 Budapest, XIII. kerület, Szent István körút 8. Fszt.4. 11-es kaputelefon (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A Kanapé pszichopraxis, kellemes, otthont idéző környezetben várja mindazokat, akik segítséget szeretnének kapni életvezetési-, párkapcsolati-, vagy egyéb lelki problémáikban. A rendelő a Belvárosban, a pesti és budai kerületekből is tömegközlekedéssel (4-6 villamossal Jászai Mari tértől 2 percre) és autóval is könnyen megközelíthető helyen található.

Megközelíthetőség

  Tömegközlekedéssel: 4-6-os villamossal Jászai Mari térig

Akadálymentes

  Igen

Parkolás

  utcán

Vélemények

7 értékelés
2019. július
2019. május
Kedves, barátságos fogadtatás. Fesztelen, oldott hangulat.
2019. május
2019. május
2019. május
2019. március
2019. március
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése