887 712 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Karolina Kórház - Rendelőintézet

Karolina Kórház - Rendelőintézet

9200 Mosonmagyaróvár,
Régi Vámház tér 2-4.
Információk a rendelőről

A kórház strukturális átépítése 2006-ban kezdődött meg. Az évek során a krónikus osztályok ágyszámait megnövelték, az aktív ágyszámak pedsig csökkentésre kerültek. 2015-ben a sürgősségi betegellátó osztály ágyszámai kibővültek. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően korszerű intézményként várják a helyi lakosok és k...

Tovább olvasom
Karolina Kórház - Rendelőintézet

Karolina Kórház - Rendelőintézet

Információk a rendelőről

A kórház strukturális átépítése 2006-ban kezdődött meg. Az évek során a krónikus osztályok ágyszámait megnövelték, az aktív ágyszámak pedsig csökkentésre kerültek. 2015-ben a sürgősségi betegellátó osztály ágyszámai kibővültek. A folyamatos fejlesztésekne...
Tovább olvasom
9200 Mosonmagyaróvár, Régi Vámház tér 2-4.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület
9200 Mosonmagyaróvár, Régi Vámház tér 2-4.

Részletes adatok

Bemutatkozás

A kórház strukturális átépítése 2006-ban kezdődött meg. Az évek során a krónikus osztályok ágyszámait megnövelték, az aktív ágyszámak pedsig csökkentésre kerültek. 2015-ben a sürgősségi betegellátó osztály ágyszámai kibővültek. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően korszerű intézményként várják a helyi lakosok és környékbeli pácienseket.

Telefonszám:
96/574-600
96/574-793

Megközelíthetőség

A 150-es és 1-es számú út kereszteződésében közvetlenül helyezkedik el, a Csaba utca és a Kórház utca találkozásánál.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése