582 486 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Károlyi Sándor Kórház

Károlyi Sándor Kórház

Károlyi Sándor Kórház

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Az intézet Újpest és Rákosfalva lakosainak egészségügyi ellátásáért felelős. A kórház több telephellyel rendelkezik, a járó és fekvőbetegi ellátást a Nyár utcai és a Baross utcai intézményben végzik. Telefonszám:1/360-00911/360-0091
1041 Budapest, IV. kerület, Nyár u. 103.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Az intézet Újpest és Rákosfalva lakosainak egészségügyi ellátásáért felelős. A kórház több telephellyel rendelkezik, a járó és fekvőbetegi ellátást a Nyár utcai és a Baross utcai intézményben végzik.

  Telefonszám:
  1/360-0091
  1/360-0091

Megközelíthetőség

  A kórházat Újpest-Központtól a 120-as jelzésű busszal lehet elérni. Az Ősz utca megállótól a Rózsa utcát átszelve a Károli Gáspár Egyetem felé tartva közvetlenül elérhető.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése