517 065 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Kazincbarcikai Kórház Nonprofit Kft.

Kazincbarcikai Kórház Nonprofit Kft.

Kazincbarcikai Kórház Nonprofit Kft.

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A kórház Kazinbarcika és Edelény, valamint vonzáskörzetük lakosai egészségügyi ellátásáért felelős.Az intézet 2004-től kezdődően felújításra került, új sürgősségi betegfogadóhely és központi műtő került kialakításra. Telefonszám:48/514-80048/514-861
3700 Kazincbarcika, Május 1.u.56.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A kórház Kazinbarcika és Edelény, valamint vonzáskörzetük lakosai egészségügyi ellátásáért felelős.Az intézet 2004-től kezdődően felújításra került, új sürgősségi betegfogadóhely és központi műtő került kialakításra.

  Telefonszám:
  48/514-800
  48/514-861

Megközelíthetőség

  A 26-os útról letérve az Egressy Béni útra, majd a körforgalomban a Jószerencsét útra kell letréni. A Jószerencsét útról a Május 1. utcára vagy az Építők útjára letérve is elérhető a kórház.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése