1 707 252 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Kelen Kórház

Kelen Kórház

1119 Budapest, XI. kerület,
Than Károly utca 20.
Információk a rendelőről

A Kelen Kórház Kft. 1998-ban magánberuházásként épült, Budapest XI. kerületében a Thán Károly u. 20. szám alatt. A kórház egy háromszintes épület, 1400 m² alapterületen. A betegek részére a Thán Károly utca felől akadálymentesített bejárat, valamint parkolóhely biztosított. A betegek fogadása a recepción történik el...

Tovább olvasom

Kelen Kórház

Információk a rendelőről

A Kelen Kórház Kft. 1998-ban magánberuházásként épült, Budapest XI. kerületében a Thán Károly u. 20. szám alatt. A kórház egy háromszintes épület, 1400 m² alapterületen. A betegek részére a Thán Károly utca felől akadálymentesített bejárat, valamint pa...
Tovább olvasom
1119 Budapest, XI. kerület, Than Károly utca 20.
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Kelen Kórház Kft. 1998-ban magánberuházásként épült, Budapest XI. kerületében a Thán Károly u. 20. szám alatt. A kórház egy háromszintes épület, 1400 m² alapterületen. A betegek részére a Thán Károly utca felől akadálymentesített bejárat, valamint parkolóhely biztosított. A betegek fogadása a recepción történik előzetes időpont egyeztetés alapján. A beteg adatai megérkezésekor számítógépes rendszerbe kerülnek, így a rendelőben azonnal látható, hogy az előjegyzett páciens megérkezett.

A Kelen Kórház Kft. 1998 óta járóbeteg-szakrendelésre és egynapos sebészeti ellátásra érvényes ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik  Az épület kialakítása is ennek az elvnek megfelelően történt.
A működés kezdete óta minőségi kifogás, szakmai szabályszegésre hivatkozó jogorvoslati kérelem, vagy kártérítési igény nem fordult elő.  
A Kelen Kórház Kft. 2001. december 15-től ISO 9001 Minőségügyi Irányítási Rendszert vezetett be, amelyet a mai napig is megújítva működtet.
A tanúsítvány tárgyköre: foglalkozás-egészségügyi alapellátás, járóbeteg-szakellátás és egynapos sebészeti ellátás.

A kórház a tiszta A és B nosocomialis kategóriájú,  valamint és szeptikus C és D nosocomiális kategóriájú műtétek végzésének elkülönítését biztosítja. Az egynapos ellátáshoz szükséges képalkotó diagnosztika (RTG, UH) szakképzett asszisztenciával a kórházon belül található.
EKG, Doppler érvizsgálat, ABPM, Holter, ergometer, echocardiographia kórházunkban szintén rendelkezésre áll. A műtőben a minimumfeltételekben meghatározottakon kívül lézerkészülék (550-695 nm, -1064 nm hullámhossz), kryo-sebészeti készülék és arthroscopos felszerelés van. Az ébredőhelyiség a műtő mellett található. Műtét után a betegek elhelyezése 6 db egyágyas, fürdőszobás, légkondicionált, telefonos, nővérhívós, TV-s, wifi internet elérésű hotelszintű szobáiban történik.

Akadálymentes

Igen

Parkolás

van

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
44 %
4 csillag
55 %
3 csillag
1 %
2 csillag
1 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.44
Tisztasága 4.6
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.68
Megközelíthetősége 4.4
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése