Google+
108 940 Sikeres foglalás!

Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Kelen Kórház

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről

A Kelen Kórház Kft. 1998-ban magánberuházásként épült, Budapest XI. kerületében a Thán Károly u. 20. szám alatt. A kórház egy háromszintes épület, 1400 m² alapterületen. A betegek részére a Thán Károly utca felől akadálymentesített bejárat, valamint parkolóh...

Tovább olvasom >
A

Kelen Kórház

1119 Budapest, XI. kerület, Than Károly utca 20.
Időpontfoglalás az orvosokhoz
Csak őket mutasd:
Foglaláshoz kattintson
az időpontra

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Kelen Kórház Kft. 1998-ban magánberuházásként épült, Budapest XI. kerületében a Thán Károly u. 20. szám alatt. A kórház egy háromszintes épület, 1400 m² alapterületen. A betegek részére a Thán Károly utca felől akadálymentesített bejárat, valamint parkolóhely biztosított. A betegek fogadása a recepción történik előzetes időpont egyeztetés alapján. A beteg adatai megérkezésekor számítógépes rendszerbe kerülnek, így a rendelőben azonnal látható, hogy az előjegyzett páciens megérkezett.

A Kelen Kórház Kft. 1998 óta járóbeteg-szakrendelésre és egynapos sebészeti ellátásra érvényes ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik  Az épület kialakítása is ennek az elvnek megfelelően történt.
A működés kezdete óta minőségi kifogás, szakmai szabályszegésre hivatkozó jogorvoslati kérelem, vagy kártérítési igény nem fordult elő.  
A Kelen Kórház Kft. 2001. december 15-től ISO 9001 Minőségügyi Irányítási Rendszert vezetett be, amelyet a mai napig is megújítva működtet.
A tanúsítvány tárgyköre: foglalkozás-egészségügyi alapellátás, járóbeteg-szakellátás és egynapos sebészeti ellátás.

A kórház a tiszta A és B nosocomialis kategóriájú,  valamint és szeptikus C és D nosocomiális kategóriájú műtétek végzésének elkülönítését biztosítja. Az egynapos ellátáshoz szükséges képalkotó diagnosztika (RTG, UH) szakképzett asszisztenciával a kórházon belül található.
EKG, Doppler érvizsgálat, ABPM, Holter, ergometer, echocardiographia kórházunkban szintén rendelkezésre áll. A műtőben a minimumfeltételekben meghatározottakon kívül lézerkészülék (550-695 nm, -1064 nm hullámhossz), kryo-sebészeti készülék és arthroscopos felszerelés van. Az ébredőhelyiség a műtő mellett található. Műtét után a betegek elhelyezése 6 db egyágyas, fürdőszobás, légkondicionált, telefonos, nővérhívós, TV-s, wifi internet elérésű hotelszintű szobáiban történik.

Akadálymentes

igen

Parkoló

van

Vélemények

86 értékelés

„Kulturált környezet és stílus. ”

,

„Kedves , barátságos fogadtatás,otthonos hangulat.”

„A bejárati ajtó újrafestésre szorul.”

,

„Nem kellett várakozni”

,

„Nem kellett várakozni”

,

„a foglalás során nem volt egyértelmű a vizsgálatért majd fizetendő teljes összeg. Hosszas keresgélés után derült ki az UH ára, de az nem volt egyértelmű, hogy a szakorvosi vizsgálat további 12 000 Ft, így a végösszeg 22 000 Ft lesz. ”

,

„Tiszta, meleg, barátságos környezet.”

,

„Az orvos és az asszisztens is kedves.”

,

„Az orvos és az asszisztens is kedves.”

„Nem volt ilyen.”

,

„Az orvos és az asszisztens is kedves.”

„Nem volt ilyen.”

,

„Az orvos alapossága”

„A recepciós hozzáállása ”

,

„Rögtön megszólítanak és nagyon kedvesek a recepció munkatársai.”

,

„A pontosság, és a vizsgálat!!”

„Kerekesszékkel való bejutás.”

,

„minimális várakozási idő”

,

„Szimpatikus volt az orvos.Meggyőzően érvelt,biztatott.”

„Rövid volt a rendelésre szánt idő.Különösen első találkozáskor, amikor anamnézis felvétele kerül sor,hosszabb idő kellene.”

,

„A gyerekhez és mint sportolóhoz való Nagyon szimpatikus hozzáállás ”

„—