4 157 880 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Király Dent

Király Dent

1061 Budapest, VI. kerület,
Budapest, Király u.14
Információk a rendelőről

Budapest szívében csúcstechológiával felszerelt fogászati magánklinikánkon szeretettel várunk, minden kedves Érdeklődőt.Rendelőnk már megalapításakor, 2003-ban azt tűzte ki céljául, hogy egyedülálló szakmai színvonalat képviselve, a páciensek legmagasabb elvárásainak is megfeleljen.A Király Dent fogászati centerben a f...

Tovább olvasom
Király Dent

Király Dent

Információk a rendelőről

Budapest szívében csúcstechológiával felszerelt fogászati magánklinikánkon szeretettel várunk, minden kedves Érdeklődőt.Rendelőnk már megalapításakor, 2003-ban azt tűzte ki céljául, hogy egyedülálló szakmai színvonalat képviselve, a páciensek legmagasabb...
Tovább olvasom
1061 Budapest, VI. kerület, Budapest, Király u.14

Foglalj időpontot megbízható magánorvosokhoz most!

Részletes adatok

Bemutatkozás

Budapest szívében csúcstechológiával felszerelt fogászati magánklinikánkon szeretettel várunk, minden kedves Érdeklődőt.
Rendelőnk már megalapításakor, 2003-ban azt tűzte ki céljául, hogy egyedülálló szakmai színvonalat képviselve, a páciensek legmagasabb elvárásainak is megfeleljen.
A Király Dent fogászati centerben a fogorvoslás szinte teljes palettája elérhető, az általános szájhigiénés kezeléstől a fogfehérítésen át egészen a fogbeültetésig. 26 tagú szakképzett személyzet, fogorvos, szájsebész, implantológus, fogszabályozó szakorvosok, valamint barátságos és kényelmes környezet fogadja fogászatunkon az idelátogatókat.

valamennyi munkatársunk annak érdekében végzik munkájukat, hogy a fogászatra látogató páciens fájdalommentes megoldást találjon problémáira, a lehető legrövidebb időn belül és a legmagasabb szakmai tudás alkalmazása mellett.
Ingyenes állapotfelmérést, precíz és biztonságos kezelést nyújtunk a nap 24 órájában.

Gondoskodunk, hogy a hozzánk fordulók panaszmentesen és elégedetten távozzanak fogászatunkról.

Akadálymentes

Igen

Parkolás

van, utcán

Nyitva tartás

H-V 7.30-22.00

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -