4 228 011 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Királyhágó Orvosi Rendelő

Királyhágó Orvosi Rendelő

1126 Budapest, XII. kerület,
Királyhágó u. 16. fszt. 4.
(Krisztinaváros)
4.49 | 148 értékelés
Információk a rendelőről

Budapesten a Hegyvidék központjában lévő magánrendelőnket 2007-ben alapítottuk, nevét és logóját a Királyhágó teret ékesítő csodaszarvas szobor ihlette. Büszkék vagyunk arra, hogy orvos-asszisztens teamünk 10 éve dolgozik együtt, amely lehetővé teszi a harmonikus munkavégzést a vizsgálatok és a műtétek során illetve a...

Tovább olvasom
Királyhágó Orvosi Rendelő

Királyhágó Orvosi Rendelő

Információk a rendelőről

Budapesten a Hegyvidék központjában lévő magánrendelőnket 2007-ben alapítottuk, nevét és logóját a Királyhágó teret ékesítő csodaszarvas szobor ihlette. Büszkék vagyunk arra, hogy orvos-asszisztens teamünk 10 éve dolgozik együtt, amely lehetővé teszi a h...
Tovább olvasom
1126 Budapest, XII. kerület, Királyhágó u. 16. fszt. 4. (Krisztinaváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Budapesten a Hegyvidék központjában lévő magánrendelőnket 2007-ben alapítottuk, nevét és logóját a Királyhágó teret ékesítő csodaszarvas szobor ihlette.

Büszkék vagyunk arra, hogy orvos-asszisztens teamünk 10 éve dolgozik együtt, amely lehetővé teszi a harmonikus munkavégzést a vizsgálatok és a műtétek során illetve a közös döntéshozatalt a további fejlesztéseket illetően.

Biztosítani tudjuk a minőség folyamatos javítását, valamint lehetőség nyílik a minél korszerűbb eljárások mielőbbi bevezetésére is.

A már nálunk járt pácienseink érzékelik ezt, ahogy azt is, hogy minőséget képviselünk a fül-orr-gégészetimmunológiai és az allergia vizsgálatok területén.

Klinikánkon a konzekvens ellátási mód mellett softlaser kezeléseket, illetve lézeres műtéteket alkalmazunk. A lézersebészeten belül a softlaser kezelés fájdalmatlan, a szövetekre gyakorolt hatása elősegíti a gyulladás csökkenését akár egy rutinszerű mandulaműtétnél is. Például a lézeres mandulaműtét esetében a modern technológia biztosítja a gyorsabb gyógyulást, a seb regenerációt, a fájdalom mérséklődését a hagyományos megoldással szemben.

Klinikánkat leginkább a két hétnél tovább tartó idült panaszokkal keresik fel, ezen belül is az orrdugulás és az ebből eredő problémák okozzák a legtöbb panaszt betegeinknek. A panaszok diagnosztizálásában az immunológiai vizsgálathallásvizsgálatallergia vizsgálat nyújt segítséget.

Magánrendelésünk kialakításakor fontos szempont volt a váró nyugodt légkörének megteremtése, épp úgy, mint a műszaki oldal magas színvonalú kivitelezése, illetve korszerű fül orr gégészeti kezelőegységek, gépek, képalkotó eszközök biztosítása a rendelőben, melyek tovább segítik munkánkat a vizsgálatokat és a lézersebészeti beavatkozásokat tekintve.

Vélemények

4.49 az 5-ből
148 értékelés alapján
5 csillag
45 %
4 csillag
50 %
3 csillag
2 %
2 csillag
2 %
1 csillag
1 %
klinika
Hangulata 4.39
Tisztasága 4.7
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.59
Megközelíthetősége 4.42

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2024. január
Régi ismerősként üdvözöltek és emlékeztek a korábbi találkozásunk beszélgetéseire is, ami nem feltétlenül csak a lezeléshez kapcsolódó volt.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. szeptember
A doktorúr es az asszisztens is kedves es közvetlen volt!
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. február
Korrekt precíz vizsgálat . Várakozni nem kellett . Elégedett voltam mindennel .
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. január
Kedves, segítőkész fogadtatás, gyors és hatékony eljárás. Külön értékelem, hogy más, ott felismert problémámra is kaptam javaslatot.
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. december
Jó megközelíthetőség, rendezett és tiszta rendelő.
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. június
-
Picit fülledt, dohos volt a levegő. Lehetne többet szellőztetni. Semmi más nem merült fel

(ellenőrzött értékelés)
2022. április
Nagyon szimpatikus az asszisztens es a doktor ur is!
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. január
Kedves fogadtatás, segítőkész nővér! Tisztaság és rend a váróban! Nem kellett várakozni, szinte azonnal fogadtak abban az időpontban, amikorra foglaltam!
Kicsit kicsi és szocreál belül az épület, lehetne modernebb belül a rendelő, ez által még kényelmesebben érezné magát a vendég!

(ellenőrzött értékelés)
2022. január
Dr Medveczki szuper kedves, professzionalis ellatasban reszesitett.
-

(ellenőrzött értékelés)
2021. augusztus
Tiszta, barátságos hely.
Nem volt ilyen.