2 382 849 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Királyhágó Orvosi Rendelő

Királyhágó Orvosi Rendelő

1126 Budapest, XII. kerület,
Királyhágó u. 16. fszt. 4.
(Krisztinaváros)
4.46 | 133 értékelés
Információk a rendelőről

Budapesten a Hegyvidék központjában lévő magánrendelőnket 2007-ben alapítottuk, nevét és logóját a Királyhágó teret ékesítő csodaszarvas szobor ihlette. Büszkék vagyunk arra, hogy orvos-asszisztens teamünk 10 éve dolgozik együtt, amely lehetővé teszi a harmonikus munkavégzést a vizsgálatok és a műtétek során illetve a...

Tovább olvasom
Királyhágó Orvosi Rendelő

Királyhágó Orvosi Rendelő

Információk a rendelőről

Budapesten a Hegyvidék központjában lévő magánrendelőnket 2007-ben alapítottuk, nevét és logóját a Királyhágó teret ékesítő csodaszarvas szobor ihlette. Büszkék vagyunk arra, hogy orvos-asszisztens teamünk 10 éve dolgozik együtt, amely lehetővé teszi a h...
Tovább olvasom
1126 Budapest, XII. kerület, Királyhágó u. 16. fszt. 4. (Krisztinaváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Budapesten a Hegyvidék központjában lévő magánrendelőnket 2007-ben alapítottuk, nevét és logóját a Királyhágó teret ékesítő csodaszarvas szobor ihlette.

Büszkék vagyunk arra, hogy orvos-asszisztens teamünk 10 éve dolgozik együtt, amely lehetővé teszi a harmonikus munkavégzést a vizsgálatok és a műtétek során illetve a közös döntéshozatalt a további fejlesztéseket illetően.

Biztosítani tudjuk a minőség folyamatos javítását, valamint lehetőség nyílik a minél korszerűbb eljárások mielőbbi bevezetésére is.

A már nálunk járt pácienseink érzékelik ezt, ahogy azt is, hogy minőséget képviselünk a fül-orr-gégészetimmunológiai és az allergia vizsgálatok területén.

Klinikánkon a konzekvens ellátási mód mellett softlaser kezeléseket, illetve lézeres műtéteket alkalmazunk. A lézersebészeten belül a softlaser kezelés fájdalmatlan, a szövetekre gyakorolt hatása elősegíti a gyulladás csökkenését akár egy rutinszerű mandulaműtétnél is. Például a lézeres mandulaműtét esetében a modern technológia biztosítja a gyorsabb gyógyulást, a seb regenerációt, a fájdalom mérséklődését a hagyományos megoldással szemben.

Klinikánkat leginkább a két hétnél tovább tartó idült panaszokkal keresik fel, ezen belül is az orrdugulás és az ebből eredő problémák okozzák a legtöbb panaszt betegeinknek. A panaszok diagnosztizálásában az immunológiai vizsgálathallásvizsgálatallergia vizsgálat nyújt segítséget.

Magánrendelésünk kialakításakor fontos szempont volt a váró nyugodt légkörének megteremtése, épp úgy, mint a műszaki oldal magas színvonalú kivitelezése, illetve korszerű fül orr gégészeti kezelőegységek, gépek, képalkotó eszközök biztosítása a rendelőben, melyek tovább segítik munkánkat a vizsgálatokat és a lézersebészeti beavatkozásokat tekintve.

Vélemények

4.46 az 5-ből
133 értékelés alapján
5 csillag
42 %
4 csillag
53 %
3 csillag
2 %
2 csillag
2 %
1 csillag
1 %
klinika
Hangulata 4.35
Tisztasága 4.68
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.56
Megközelíthetősége 4.38

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. június
-
Picit fülledt, dohos volt a levegő. Lehetne többet szellőztetni. Semmi más nem merült fel
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. április
Nagyon szimpatikus az asszisztens es a doktor ur is!
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. január
Kedves fogadtatás, segítőkész nővér! Tisztaság és rend a váróban! Nem kellett várakozni, szinte azonnal fogadtak abban az időpontban, amikorra foglaltam!
Kicsit kicsi és szocreál belül az épület, lehetne modernebb belül a rendelő, ez által még kényelmesebben érezné magát a vendég!
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. január
Dr Medveczki szuper kedves, professzionalis ellatasban reszesitett.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. augusztus
Tiszta, barátságos hely.
Nem volt ilyen.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. január
Csendes, nyugodt környezet
Nem volt ilyen
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. október
Kiváló orvos és az asszisztense is!
Nem volt ilyen
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. július
Korrekt rendelő.
Sajnos nem lehet bankkártyával fizetni.
Lászlóné
2020. július
Az előre lefoglalt időpontban , pontosan sorra kerültem.
Nincs rossz tapasztalatom, nem ért kellemetlenség a vizsgálat alatt
Ferenc
2019. május
Nagyon korultekintoen megvizsgalt a doktor ur, elmagyarazta a rendellenesseg hatteret. Nagyon profi ellatasban reszesultem, mindenkinek csak ajanlani tudom.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése