146 922 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kiropraktika Központ

Kiropraktika Központ

Kiropraktika Központ

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A rendelő célja felhívni a figyelmet a gerinc helyes működése és az egészség közötti összefüggésre, támogatni az egészségesebb élet elérésének folyamatát és oktatni megőrzésének fontosságát. Mindezeket szem előtt tartva magas szintű szolgáltatást nyújtani...
Tovább olvasom
1024 Budapest, II. kerület, Kis Rókus u. 17-19. fszt. 2.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A rendelő célja felhívni a figyelmet a gerinc helyes működése és az egészség közötti összefüggésre, támogatni az egészségesebb élet elérésének folyamatát és oktatni megőrzésének fontosságát. Mindezeket szem előtt tartva magas szintű szolgáltatást nyújtani minden rászorulónak az életminőségük javítása érdekében. Mi ismerjük a rossz gerinc által okozott egészségkárosodást és hiszünk abban, hogy mindenkinek jár az egészséges, szubluxáció mentes élet. Ez a célkitűzés azt jelenti, hogy komolyan vesszük a munkánkat és elszántak vagyunk mások segítésére.

Megközelíthetőség

  A rendelő a 4-6-os villamos Mechwart liget és Széna tér közötti megállója közé esik, valamint a Széll Kálmán térről gyalogosan is megközelíthető (körülbelül 8-10 perc séta).

Akadálymentes

  Igen

Parkolás

  Parkolás az utcán lehetséges, illetve a Mammut II. áruház felszíni parkolójában ajánlatos. Felhívjuk figyelmét, hogy a parkolás mindkét esetben fizetős!

Nyitva tartás

  H: 15-18:30 K: 8:30-11:40, 16-18:30 Sz: Zárva Cs: 8:30-11:40, 16-18:30 P: 8:30-12

Vélemények

2015. február
2014. december
Tiszta, világos, nyugodt légkör.
Nem volt.
2014. november
2014. szeptember
Közvetlen volt
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése