4 142 928 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Kiropraktika Központ

Kiropraktika Központ

1024 Budapest, II. kerület,
Kis Rókus u. 17-19. fszt. 2.
Információk a rendelőről

A rendelő célja felhívni a figyelmet a gerinc helyes működése és az egészség közötti összefüggésre, támogatni az egészségesebb élet elérésének folyamatát és oktatni megőrzésének fontosságát. Mindezeket szem előtt tartva magas szintű szolgáltatást nyújtani minden rászorulónak az életminőségük javítása érdekében. Mi isme...

Tovább olvasom
Kiropraktika Központ

Kiropraktika Központ

Információk a rendelőről

A rendelő célja felhívni a figyelmet a gerinc helyes működése és az egészség közötti összefüggésre, támogatni az egészségesebb élet elérésének folyamatát és oktatni megőrzésének fontosságát. Mindezeket szem előtt tartva magas szintű szolgáltatást nyújtani...
Tovább olvasom
1024 Budapest, II. kerület, Kis Rókus u. 17-19. fszt. 2.

Foglalj időpontot megbízható magánorvosokhoz most!

Részletes adatok

Bemutatkozás

A rendelő célja felhívni a figyelmet a gerinc helyes működése és az egészség közötti összefüggésre, támogatni az egészségesebb élet elérésének folyamatát és oktatni megőrzésének fontosságát. Mindezeket szem előtt tartva magas szintű szolgáltatást nyújtani minden rászorulónak az életminőségük javítása érdekében. Mi ismerjük a rossz gerinc által okozott egészségkárosodást és hiszünk abban, hogy mindenkinek jár az egészséges, szubluxáció mentes élet. Ez a célkitűzés azt jelenti, hogy komolyan vesszük a munkánkat és elszántak vagyunk mások segítésére.

Megközelíthetőség

A rendelő a 4-6-os villamos Mechwart liget és Széna tér közötti megállója közé esik, valamint a Széll Kálmán térről gyalogosan is megközelíthető (körülbelül 8-10 perc séta).

Akadálymentes

Igen

Parkolás

Parkolás az utcán lehetséges, illetve a Mammut II. áruház felszíni parkolójában ajánlatos. Felhívjuk figyelmét, hogy a parkolás mindkét esetben fizetős!

Nyitva tartás

H: 15-18:30 K: 8:30-11:40, 16-18:30 Sz: Zárva Cs: 8:30-11:40, 16-18:30 P: 8:30-12

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
25 %
4 csillag
75 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 5
Tisztasága 5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 5
Megközelíthetősége 4.25