Google+
142 272 Sikeres foglalás!

Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Kiropraktika Központ

Orvosaink szakterületenként

Sajnos ebbe a rendelőbe jelenleg nem tudunk Neked időpontot biztosítani, de több kiváló orvosunk rendel a közelben, válogass közülük!
További orvosok a kerületben >>>

Információk a rendelőről

A rendelő célja felhívni a figyelmet a gerinc helyes működése és az egészség közötti összefüggésre, támogatni az egészségesebb élet elérésének folyamatát és oktatni megőrzésének fontosságát. Mindezeket szem előtt tartva magas szintű szolgáltatást nyújtani minden...

Tovább olvasom >
A

Kiropraktika Központ

1024 Budapest, II. kerület, Kis Rókus u. 17-19. fszt. 2.

Részletes adatok

Bemutatkozás

A rendelő célja felhívni a figyelmet a gerinc helyes működése és az egészség közötti összefüggésre, támogatni az egészségesebb élet elérésének folyamatát és oktatni megőrzésének fontosságát. Mindezeket szem előtt tartva magas szintű szolgáltatást nyújtani minden rászorulónak az életminőségük javítása érdekében. Mi ismerjük a rossz gerinc által okozott egészségkárosodást és hiszünk abban, hogy mindenkinek jár az egészséges, szubluxáció mentes élet. Ez a célkitűzés azt jelenti, hogy komolyan vesszük a munkánkat és elszántak vagyunk mások segítésére.

Megközelíthetőség

A rendelő a 4-6-os villamos Mechwart liget és Széna tér közötti megállója közé esik, valamint a Széll Kálmán térről gyalogosan is megközelíthető (körülbelül 8-10 perc séta).

Akadálymentes

igen

Parkoló

Parkolás az utcán lehetséges, illetve a Mammut II. áruház felszíni parkolójában ajánlatos. Felhívjuk figyelmét, hogy a parkolás mindkét esetben fizetős!

Nyitvatartás

H: 15-18:30
K: 8:30-11:40, 16-18:30
Sz: Zárva
Cs: 8:30-11:40, 16-18:30
P: 8:30-12

Vélemények

4 értékelés

„Tiszta, világos, nyugodt légkör.”

„Nem volt.”

,

„Közvetlen volt”

,

Értékelések

,
,
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig