1 882 863 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
ReproMedica

ReproMedica

811 04 Pozsony,
Búdkova 26
Információk a rendelőről

A legmodernebb műszaki felszereléssel és  magasan képzett személyzettel , sokéves gyakorlattal és saját szakterületükön bőséges tapasztalatokkal rendelkező orvosokkal, embriológusokkal és laboránsokkal ellátott IVF klinika.Szlovákiában egyedüli klinikaként magas szinten szakosodunk a petesejt donorprogramra. Donor adat...

Tovább olvasom
ReproMedica

ReproMedica

Információk a rendelőről

A legmodernebb műszaki felszereléssel és  magasan képzett személyzettel , sokéves gyakorlattal és saját szakterületükön bőséges tapasztalatokkal rendelkező orvosokkal, embriológusokkal és laboránsokkal ellátott IVF klinika.Szlovákiában egyedüli klinikakén...
Tovább olvasom
811 04 Pozsony, Búdkova 26

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A legmodernebb műszaki felszereléssel és  magasan képzett személyzettel , sokéves gyakorlattal és saját szakterületükön bőséges tapasztalatokkal rendelkező orvosokkal, embriológusokkal és laboránsokkal ellátott IVF klinika.
Szlovákiában egyedüli klinikaként magas szinten szakosodunk a petesejt donorprogramra. Donor adatbázisunknak köszönhetően szinte azonnal kiválaszthatjuk ügyfelünk részére a legmegfelelőbb adományozót. Átfogó egészségügyi ellátást nyújtunk az élet meghatározó döntései területén, ahol csakis a legmodernebb berendezések, legelérhetőbb kezelési eljárások és a személyes hozzáállás összhangja biztosítja a legmagasabb eredményességet. Ezért is igyekszünk az első látogatástól kezdve megtalálni az Ön számára ideális, „testre szabott” megoldást emberséges, szakszerű és diszkrét hozzáállással.
Ezeket kínáljuk:
- a személyzet szakmai minőségét
- a legmodernebb technológiájú berendezéseket
- kellemes, nyugodt és diszkrét környezetet, melyben a klinika található.

SZOLGÁLTATÁSAINK:
- Asszistált reprodukció
- IVF kezelés
- Adományozott petesejtek
- Embrió adományozás
- Kiterjedt sperma adatbázis
- Social freezing

Nyitva tartás

H-P: 7:00 - 15:30

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése